Basketbolda Maçın Ardından - Bandırma Kırmızı - Gelişim Koleji - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından - Bandırma Kırmızı - Gelişim Koleji

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde sahasında Gelişim Koleji'ne 86-82 yenilen Bandırma Kırmızı'nın başantrenörü Ahmet Gürgen, "Savunmamızı biraz daha düşünmemiz gerekiyor.

19.10.2016 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde sahasında Gelişim Koleji'ne 86-82 yenilen Bandırma Kırmızı'nın başantrenörü Ahmet Gürgen, "Savunmamızı biraz daha düşünmemiz gerekiyor." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gürgen, iyi bir strateji belirleyemediklerini ve sonrasında da çok basit ancak ölümcül hatalar yaptıklarını söyledi.

Potalarında çok fazla üç sayılık basket gördüklerini belirten Gürgen, "Ekstra bu kadar sayı yersen maçı kazanma olasılığın yüzde 50'nin altına düşüyor. Genç arkadaşlarımız stratejik düşünmeleri gerekiyor. Basketbol oyununu hem savunma hem de hücum olarak bütün düşünmemiz gerekiyor. İşin özü savunmamızı biraz daha düşünmemiz gerekiyor." dedi.

Bandırma Kırmızılı oyuncu Eray Akyüz ise "Rakip takımı tebrik ediyorum. Kendi sahamızda kaybetmek istemiyorduk fakat bu maçtan da tecrübe kazanmamız lazım. Her şeye rağmen iyi bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

Basketbolda Maçın Ardından - Bandırma Kırmızı - Gelişim Koleji
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Basketbolda Maçın Ardından - Bandırma Kırmızı - Gelişim Koleji - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement