Basketbolun Devlerine Kafa Tutuyor - Son Dakika
Yerel

Basketbolun Devlerine Kafa Tutuyor

Süper Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Kısıtlı bütçemizle oluşturduğumuz kadromuz basketbola renk katıyor, büyük işler başarıyoruz" dedi.

23.11.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SONER KILINÇ - Süper Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Kısıtlı bütçemizle oluşturduğumuz kadromuz basketbola renk katıyor, büyük işler başarıyoruz" dedi.

Bulkaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki üçüncü yıllarında ilk 7 haftada ertelenen Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor maçı haricinde oynadıkları 6 maçta, 5 galibiyet ve 1 yenilgi aldıklarını söyledi.

Ligin güçlü ekiplerini yenmeyi başardıklarını kaydeden Bulkaz, şöyle konuştu:

"Ligin güçlü ekiplerini yenmeyi başardık. Çünkü çok istekli bir takımız. Bu yıl takımı sıfırdan kurduk. Kısıtlı bütçemizle oluşturduğumuz kadromuz basketbola renk katıyor, büyük işler başarıyoruz. Çok dar bir kadroyla buraya geldik. Oyuncularım sahada çok yoruluyor ancak büyük oynuyorlar. Hepsini tebrik ediyorum. Basketbol adına büyük işler yapmanın yanı sıra kentimizde basketbolun önemli bir değer olmasını sağladık."

Bulkaz, taraftarlarının coşkulu olduğunu, tribünlere her yaştan insanın geldiğini kaydederek, "Yönetim, teknik kadro, taraftar ve kent bütünleşmiş durumdayız. Hedefimiz play-off oynamak ve başarıyı daha ileriye götürmek. Ligin dev bütçeli takımları ile mücadele etmeye devam edeceğiz. Türk basketbolunun ileriye gitmesi için katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ABD'li oyuncuları Harrison'un ayak bileğindeki kırık nedeniyle en az 7 hafta daha forma giyemeyeceğini anlatan Bulkaz, bu nedenle kadrolarına yeni bir oyuncu dahil etmek için çalıştıklarını ifade etti.

Tek mağlubiyet Torku Konyaspor'a karşı

THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden Darüşşafaka Doğuş, ULEB Avrupa Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Banvit ve Galatasaray Odeabank'ı mağlup etmeyi başaran Muratbey Uşak Sportif, Rönesans TED Ankara Kolejiler ve Demir İnşaat Büyükçekmece'yi de yendi.

Tek mağlubiyetini deplasmanda Torku Konyaspor karşısında alan Uşak temsilcisi, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle ertelenen Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor maçını daha sonra oynayacak.

Maç eksiğiyle 11 puana ulaşan ve 1 mağlubiyeti bulunan tek takım olan Muratbey Uşak Sportif, 3. sırada yer alıyor.

Muratbey Uşak Sportif, 29 Kasım Pazar günü lider Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak.

Uşak ekibinde 15,4 sayı ortalamasıyla en skorer isim Harrison olurken, Paul Harris de 11,1 ortalama ile ribaunt lideri.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Basketbolun Devlerine Kafa Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement