Basketbolun Şampiyonlarından Belediyeye Ziyaret - Son Dakika
Spor

Basketbolun Şampiyonlarından Belediyeye Ziyaret

Basketbolun Şampiyonlarından Belediyeye Ziyaret

Batman Tekerlekli Basketbol takımı oyuncu ve antrenörleri Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'i ziyaret etti.

28.04.2015 07:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölge Şampiyonu olan Engelli sporcular belediye eş başkanlarıyla görüştü

Bölgesel Lig D Gurubu 2014-15 sezonu şampiyonu olan Batman Tekerlekli Basketbol takımı oyuncuları ve antrenörleri Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'i ziyaret etti.

Gurubunda şampiyon olan ve 1. Lig'e yükselmek için 16 Mayıs'ta Antalya'da Play-off karşılaşmasına çıkacak olan Batman Tekerlekli Basketbol takımı oyuncuları ve antrenörleri, bugüne kadar kendilerine destek olan Batman Belediyesine teşekkür etmek için Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel'i ziyaret ederek plaket verdi.

Engelli oyuncuları ve antrenörleri başkanlıkta kabul eden Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Batman Tekerlekli Basketbol takımının gurubunda gösterdiği başarıyı kutladı.

Batman Belediyesi olarak takımın gösterdiği başarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, takımın Antalya'da da aynı başarıyı göstereceğine ve birinci lige çıkacağına inandıklarını dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Basketbolun Şampiyonlarından Belediyeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement