Basketçi Eylül, İsabeyli'nin Gururu Oldu - Son Dakika
Yerel

Basketçi Eylül, İsabeyli'nin Gururu Oldu

Basketçi Eylül, İsabeyli\'nin Gururu Oldu

İsabeyli Şırlanspor Genç Bayanlar Takımı pivotu Eylül Göbekli, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi takımlarından Urla Belediyespor'a transfer oldu.

10.01.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsabeyli Şırlanspor Genç Bayanlar Takımı pivotu Eylül Göbekli, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi takımlarından Urla Belediyespor'a transfer oldu.

Geçen hafta Urla'ya giden İsabeyli Şırlanspor yıldız ve genç bayanlar basketbol takımları, Urla Belediyespor ile hazırlık karşılaşması yapmıştı. Urla Basketbol takım idarecileri 18 yaşındaki başarılı pivot Eylül'ün ortaya koyduğu oyunu çok beğenerek kadrolarına katmak istediklerini belirtti. Bunun üzerine İsabeyli Şırlanspor antrenörleri Taner Karataş ve Orhan Atalay da, başarılı oyuncunun önünü açmak istediklerini ifade ederek, bu transfer teklifine onay verdi.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ DE AYNI TAKIMDA OYNAMIŞ

Öte yandan, aynı zamanda İncirliova Spor Lisesi 4. Sınıf öğrencisi olan ve okul takımında da forma terleten başarılı sporcunun beden eğitimi öğretmeni Hayriye Övüç, kendisinin de bir zamanlar oynadığı Urla takımına bu transferin gerçekleşmesi için yardımcı oldu.

SERAY VE DERYA'YA ŞİMDİLİK ONAY YOK

Urla Belediye Spor idarecileri Eylül'ün yanı sıra İsabeyli Şırlan Spor'dan ayrıca Seray İlkinci ve Derya Yıldırım'ı da istedi. Ancak, bu transferlere şimdilik sıcak bakmadıklarını belirten antrenörler Taner Karataş ve Orhan Atalay, önümüzdeki sezon kendilerinin de 2. Ligde mücadele etmek istediklerini ifade ederek, 2. Lig'e katılmaları durumunda Eylül'ü geri alacaklarını ve takıma başka takviyeler de yaparak 2. ligde başarılı olmak istediklerini söylediler.

TRANSFER BUGÜN GERÇEKLEŞECEK

Eylül'ün resmi işlemlerinin bugün tamamlanarak transfer işleminin gerçekleşeceği ve 11 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak olan Tekkeköy Belediye Spor maçında da forma giyeceği bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basketçi Eylül, İsabeyli'nin Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement