### Başlık Gelmedi ### - Son Dakika
Spor

### Başlık Gelmedi ###

Ankaragücü Spor Kulübü Derneğinin yarın yapılacağı duyurulan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ertelendi.

06.07.2012 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaragücü Spor Kulübü Derneğinin yarın yapılacağı duyurulan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ertelendi. Olağanüstü Genel Kurul, 28 Temmuz Cumartesi günü yapılacak.

AA -

Kaynak: AA

Son Dakika Spor ### Başlık Gelmedi ### - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    14:01 Antalya'da Yarın Yapılacak Dünya Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın gerçekleştirilecek Dünya Yürüyüş Şampiyonası öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, eski sporcu Robert Korzeniowsk ve milli atletler katıldı. Şampiyona, 52 ülkeden 431 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek ve olimpiyat kotaları dağıtacak en büyük organizasyon olacak.

  • 23 Nisan'da Büyük Coşku: 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği
    13:57 23 Nisan'da Büyük Coşku: 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği

    Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği'nde yüzlerce çocuk coşkuyla mücadele etti. Organizasyonlarda çocuklara branşa özgü hediyeler verildi.

  • Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi
    13:43 Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası Basın Toplantısı Düzenlendi

    Kepez Belediyesi sponsorluğunda gerçekleşecek Dünya Takımlar Yürüyüş Şampiyonası'nın basın toplantısı Antalya'da yapıldı. Şampiyonaya 52 ülkeden 431 sporcu katılacak.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    13:42 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında Antalya-Antalya etabıyla başlayacak. 8 etaplık yarış, 28 Nisan'da İstanbul'da sona erecek. 14 ülkeden 25 takım ve 175 bisikletçi yarışacak. Organizasyon, Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini dünya bisiklet takımlarına tanıtacak.

  • Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    13:29 Antalya'da Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Antalya'da yarın yapılacak Dünya Yürüyüş Takımlar Şampiyonası'nın basın toplantısı Dokuma Park'ta gerçekleştirildi. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, World Athletics (WA) Üst Yöneticisi Jon Ridgeon, Robert Korzeniowsk ve milli atletlerin katıldığı toplantıda, organizasyonun önemi vurgulandı ve başarı dilekleri iletildi.

  • Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek liderlik farkını açmak istiyor
    13:15 Real Madrid, Barcelona'yı mağlup ederek liderlik farkını açmak istiyor

    İspanya La Liga'nın 32. haftasında Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak olan 'El Clasico' mücadelesi öncesinde lider Madrid ekibi, galibiyetle puan farkını 11'e çıkarmayı hedefliyor. İki takım arasında oynanan 256 maçta Real Madrid 104 kez galip gelirken, Barcelona ise 100 kez kazandı.

  • Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı
    12:53 Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başladı

    Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluk Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Türkiye Şampiyonası başladı. İlkadım Okçuluk Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyona 41 ilden 94 kulüpten 928 sporcu katılıyor. Turnuvanın ilk gününde sporcular, 18 metreye ok atarak eleme atışı yaptı. Yarın yapılacak müsabakaların ardından turnuva sona erecek.

  • Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek
    12:45 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Didim'de Trafiği Etkileyecek

    Bu yıl 59.'su gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için Didim'de hazırlıklar tamamlanırken, 25 Nisan'da Didim Akbük yolu ile merkezdeki birçok cadde trafiğe kapatılacak. Tur kapsamında bisikletçiler Bodrum-Kuşadası etabı Didim'e de uğrayacak ve tur canlı olarak yayınlanacak.

  • Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı
    12:45 Beşiktaş, Berkay Vardar ile yollarını ayırdı

    Beşiktaş, gelecek sezon kadro yapılanması için çalışmalarına devam ederken, genç oyuncu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Beşiktaş altyapısından yetişen Vardar, geçtiğimiz sezonu Moldova 1. Lig ekiplerinden Sheriff'de kiralık olarak geçirdi.

  • Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu
    12:34 Bursa Bilfen Koleji Mudanya İlçe Şampiyonu Oldu

    Bursa'da düzenlenen 2023-2024 öğretim yılı Futsal Küçük Erkekler turnuvasında, Bursa Bilfen Koleji Mudanya ilçe şampiyonu oldu. Bilfen, grup aşamasında rakiplerini yenerek finale yükseldi. Final müsabakasında ise Mehmet Yazıcı Ortaokulu ile karşılaşan Bilfen, penaltı atışları sonucunda galip geldi. Turnuvada Bilfen Koleji birinci, Mehmet Yazıcı Ortaokulu ikinci, Halitpaşa Ortaokulu üçüncü ve Mavi Dünya Koleji dördüncü oldu.


Advertisement