Başörtülü Sevinç Özdemir CHP'den Belediye Başkan Adayı Oldu - Son Dakika
Güncel

Başörtülü Sevinç Özdemir CHP'den Belediye Başkan Adayı Oldu

Başörtülü Sevinç Özdemir CHP\'den Belediye Başkan Adayı Oldu

CHP, Sandıklı ilçesinin Akharım beldesinde belediye başkan adaylarının CHP’li Belediye Başkanı Nurettin Özdemir’in eşi Sevinç Özdemir olduğunu açıkladı.

22.11.2013 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinin kapanmaktan kurtulan tek beldesi Akharım'da belediye başkan adaylarının, mevcut CHP’li Belediye Başkanı Nurettin Özdemir’in eşi Sevinç Özdemir olduğunu açıkladı.

Akharım Beldesi Meydanı'nda CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ahmet Toptaş ve CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk öncülüğünde düzenlenen toplantıya, Sandıklı CHP İlçe Örgütü ile birlikte Akharım beldesinden çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantının açılışında konuşan CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Akharım Belediyesi'ni geçen seçimlerde olduğu gibi yine kazanacaklarını belirterek, "Akharım, Sevinç Hanım ile daha güzel hizmetler alacak. Kararın Akharım beldesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ahmet Toptaş ise, “Siz değerli Akharımlı hemşehrilerimizin yoğun isteği üzerine Sevinç Hanım'ı partimizin adayı olarak yaklaşan yerel seçimlere hazırlanacağız. Sevinç Hanım'ın Akharım beldesine eşi Nurettin Bey'in yaptığı gibi kimseyi ayırmadan hizmet vereceğinden eminim. Bizler de her zaman yanında olacağız, destek vereceğiz. Geçtiğimiz yerel seçimde olduğu gibi yine Akharım Belediyesi CHP’li bir belediye başkanı ile, Sevinç Hanım ile hizmet verecek” dedi.

Sandıklı tarihinde ilk defa kadın belde belediye başkanı adayı olan Sevinç Özdemir ise Akharım halkının yoğun isteği doğrultusunda aday olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

"Allah nasip ederse Akharım için ne gerekirse yapacağım. Kadınların başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Akharım’a hizmet getirebilmek için Türkiye’nin neresine gidilmesi gerekiyorsa gideceğim. Bu ülke bu vatan bizim, hep birlikte beraber çalışacağız. Beraber hizmet getireceğiz. Beraber kazanacağız. Biz kazanacağız. Akharım da kazanacak” dedi.

Sevinç Özdemir, ilköğretim mezunu olduğunu, bir süre muhasebeci olarak çalıştığını, 16 yaşında evlendiğini, ev hanımı ve 4 çocuk annesi olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başörtülü Sevinç Özdemir CHP'den Belediye Başkan Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement