Başpehlivan Ali Gürbüz Kıspet Giydi - Son Dakika
Spor

Başpehlivan Ali Gürbüz Kıspet Giydi

Başpehlivan Ali Gürbüz Kıspet Giydi

Muratpaşa Belediyespor Kulübü Yağlı Güreş Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, başpehlivan Ali Gürbüz de ilk yağlı antrenmana katıldı.

01.04.2016 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyespor Kulübü Yağlı Güreş Takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, başpehlivan Ali Gürbüz de ilk yağlı antrenmana katıldı. Antrenmanı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da izledi.

650. ve 651. Tarihi Kırkpınarı kazanan başpehlivan Ali Gürbüz, er meydanına çıkacağı günü bekliyor. Muratpaşa Belediyespor adına er meydanına çıkacak olan Ali Gürbüz, 1 Mayıs'ta yapılacak Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri ile güreşseverlerle buluşacak. Kumluca er meydanına çıkacak olan Gürbüz, kıspet giyip ekibi ile birlikte çim saha yağlı antrenmanlarına başladı.

ANTRENMANI UYSAL ZİYARET ETTİ

Bu yıl er meydanlarında başpehlivanlar; Ali Gürbüz, Salih Dorum, Sermest Bulut ve büyük ortada Kürşat Korkmaz ve küçük ortada Hasan Güzeller Muratpaşa Belediyespor kıspeti giyecek. Muratpaşa Belediyesporlu pehlivanların Lara Beach çim sahasında yaptıkları ilk antrenmanı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ziyaret ederek, sporculara yeni sezonda başarılar diledi. Yaklaşık üç saat boyunca çim sahada yağlı antrenmanı yapan sporcular, birbirleri ile kıran kırana mücadele etti.

UYSAL: "MİLLİ TAKIMA SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ"

Başkan Uysal, antrenman bitiminde sporcularla bir araya geldi. Bu sezon er meydanlarında büyük atılım yapacaklarını söyleyen Uysal, "Hem kendimizi iyi temsil edeceğiz, hem kendimizi iyi ifade edeceğiz. Güreşe aklı başında, düzgün, temiz ve medeni bir bakış getiriyoruz. Olimpiyatlarda, dünya şampiyonalarında ve Avrupa Şampiyonası'nda ülke olarak yokuz. Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi'nde genç yetenekler yetiştirilsin istiyorum. Çocuklarımıza olimpik ruhla minder güreşi yaptıralım ve milli takıma sporcular yetiştirelim" diye konuştu.

GÜRBÜZ: "İLK HEDEFİM KUMLUCA"

Er meydanlarında Muratpaşa Belediyespor kıspeti giyeceğini ve heyecanlı olduğunu belirten Ali Gürbüz, "Öncelikli hedefim Kumluca Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazanmak. Ardından Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yapılacak olan güreşlerine katılarak Kırkpınar'a en iyi şekilde hazırlanacağım. Hedefim Kırkpınar'da başpehlivan olup, altın kemeri Muratpaşa'ya ve Antalya'ya getirerek, yarım kalan işimi tamamlamak istiyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başpehlivan Ali Gürbüz Kıspet Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement