Başpehlivan Orhan Okulu Törenle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Başpehlivan Orhan Okulu Törenle Karşılandı

Başpehlivan Orhan Okulu Törenle Karşılandı

662'nci Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Orhan Okulu, Muratpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti.

08.09.2014 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

662'nci Elmalı Yeşilyayla Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Orhan Okulu, Muratpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti. Türkiye genelinden 73 pehlivanın katıldığı güreşlerde başpehlivan olan Muratpaşa Belediyespor'un güreşçisi Okulu, belediye binası önünde törenle karşılandı. Törene Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, meclis üyeleri, muhtarlar ile belediye personeli katıldı. Törende Uysal, başpehlivan Okulu'ya çiçek verdi.

Törende konuşan Başkan Uysal, Antalya'nın tarım, turizmin yanı sıra, yağlı güreşlerinde elde ettiği başarılarla anıldığını ifade etti. Güreşçilerin yetişeceği güreş salonunu 3 ay içerisinde faaliyete geçirmeyi hedeflediklerini anlatan Başkan Uysal, Güreş takımımızı yeni kurduk. Kadın hentbol, kadın futbola ek olarak güreşte de üst düzey sporcular yetiştireceğiz diye konuştu. Başpehlivan Okulu da elde ettiği başarıdan dolayı mutlu olduğunu ve Muratpaşa Belediyesi adına güreşmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Törenin ardından başpehlivan Okulu ile beraberindeki Muratpaşa Belediyespor'un pehlivanları, belediye meclis toplantısını bir süre takip etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başpehlivan Orhan Okulu Törenle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement