Başpehlivanların Heykellerine Yer Aranıyor - Son Dakika
Yerel

Başpehlivanların Heykellerine Yer Aranıyor

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Orhan Turançlı, Kırkpınar’da başpehlivan olmuş Bandırmalı Hasan, Bandırmalı Ali ve Sabri Acar'ın heykellerinin dikileceği yerin henüz kesinleşmediğini belirtti.

20.08.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Orhan Turançlı, Kırkpınar'da başpehlivan olmuş Bandırmalı Hasan, Bandırmalı Ali ve Sabri Acar'ın heykellerinin dikileceği yerin henüz kesinleşmediğini belirtti.

Kulüp olarak başpehlivanların heykellerinin dikilmesi konusunda yerel yönetimden yer talep ettiklerini dile getiren Turançlı, "Bu talebimiz değerlendiren belediye encümeni başpehlivanların heykellerinin dikilmesi için Korozman mevkisinde bir yer tahsis etti. Ancak tahsis edilen alanın büyük bir bölümünün Karayolları Bölge Müdürlüğüne ait olmasından dolayı heykellerin buraya dikilmesi konusunda sıkıntı yaşadık. Kulüp olarak mücavir alan içinde yer arayışımız devam ediyor" dedi.

Yer tahsis edilmesinin ardından heykel yapım çalışmalarına başlayacaklarını açıklayan Turançlı, yaklaşık olarak 60 bin lira olan heykellerin yerel imkanlarla yapılacağını söyledi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başpehlivanların Heykellerine Yer Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement