Başpınar'da Hak Sahipleri Yeni Evlerine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Başpınar'da Hak Sahipleri Yeni Evlerine Kavuştu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu.

27.11.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine kavuştu. Geçtiğimiz hafta başlayan anahtar teslimleri tamamlandı. Yeni evlerinin anahtarlarına kavuşan vatandaşlar, Altındağ Belediyesi'nden neşe içinde ayrıldı.

Yaklaşık 24 bin metrekarelik alan üzerine kurulan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları'nda 136 anahtar sahibini buldu. 5 blok ve 474 daireden oluşan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları'nda bulunan 2+1 ve 3+1 daireler hak sahiplerine bir bir teslim edildi.

"BAŞKAN TİRYAKİ'YE DUACIYIZ."

Altındağ Belediyesi'ne gelerek imzalarını atan hak sahipleri, Başkan Tiryaki'ye duacı olduklarını söyledi. Dönüşümün herkes tarafından takdir topladığını ifade eden hak sahipleri, Başpınar Toplu Konutları'nın Ankara'daki en modern yapılardan biri olduğunun altını çizerek, bu bölgede daire sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını da sözlerine eklediler.

"ALTINDAĞ'I ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR"

Başkan Tirkayi de, "Biz Altındağ'da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız kentsel dönüşüm projesi yapıyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin vermedik. Çünkü Altındağ'da insanlar bize güveniyor. Artık vatandaşlar mahallelerine yıkımın gelmesini istiyor. Biz de onların taleplerini yerine getiriyoruz. Allah kısmet ederse Altındağ'ı çok daha güzel günler bekliyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başpınar'da Hak Sahipleri Yeni Evlerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement