Başsavcı Akgün'den Veda Konuşması - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Akgün'den Veda Konuşması

Başsavcı Akgün\'den Veda Konuşması

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atanan Semih Akgün veda konuşmasında makamların geçici, kalıcı olanın ise insanlık, dostluk ve vefa olduğunu söyledi.

21.06.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne atanan Semih Akgün veda konuşmasında makamların geçici, kalıcı olanın ise insanlık, dostluk ve vefa olduğunu söyledi.

Tokat Adliyesi'nde görev yaparken Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Yaz Kararnamesi ile ataması yapılan hakim ve cumhuriyet savcılarına Yeşil Vadi Sosyal Tesisleri'nde veda yemeği düzenlendi. Yemekte veda konuşması yapan Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, Tokat'ta bir yılı aşkın görev yaptığı süre zarfında gerek Tokat Adliyesi'nin fiziki şartlarının daha iyi hale gelmesi gerekse yeni adliye binasının yapımı konusunda gayret sarf ettiklerini, vatandaşın işinin en hızlı şekilde çözülmesi noktasında ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Makamların geçici, kalıcı olanın ise insanlık, dostluk ve vefa olduğunu belirten Başsavcı Akgün, adliyelerde görev yapmanın zorluğundan bahsettiği konuşmasında "Tokat gerçekten çalışılacak son derece güzel illerden birisi. Güzel bir adliyede, güzel bir ortamda görev yaptık. Bilmenizi istiyorum ki Sakarya'da kapım herkese açık. Bundan sonraki yaşantınızda mutlu ve huzurlu günler dilerken özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanan Tokat Adalet Komisyonu ve ACM Başkanı Mustafa Yiğitsoy ise konuşmasında Tokat Adliyesi'nde son derece güzel günlerinin geçtiğini, burada kalıcı dostluklar edindiklerini ve gittikleri her yerde kapılarının kendilerini ziyaret etmek isteyen herkese açık olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Tokat Adliyesi'nde gösterdikleri üstün gayret ve çalışmalardan dolayı Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne atanan Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün'e, Gaziantep Acm Başkanlığı'na atanan Tokat Adalet Komisyonu ve Acm Başkanı Mustafa Yiğitsoy'a, Mersin Cumhuriyet Savcılığı'na Atanan Muhammet Varol'a, Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Aydın Beyhan'a, Edirne Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Engin Duman'a, Konya Cumhuriyet Savcılığı'na atanan İlker Yavuz Ergin'e, İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Özgür Metin'e, Kırşehir Cumhuriyet Savcılığı'na Atanan Fatih Eraslan'a, Kayseri Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Aybala Ülkü Ulusoy'a, Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atanan Arzu Yiğitsoy'a, İstanbul Anadolu Hakimliği'ne atanan Hüseyin Koçal'a, Kayseri Hakimliği'ne atanan Sinan Ulusoy'a, Mersin Hakimliği'ne atanan Esra Varol'a, Ankara Batı Adliyesi Hakimliği'ne atanan İbrahim Bozdoğ'a, Bakırköy Hakimliği'ne atanan Mustafa Evğün ve Saniye Evğün'e, İzmir İdare Mahkemesi Üyeliğine atanan Bilge Özdemir Kahraman'a ve İstanbul'a atanan Psikolog Didem Yamaner Metin'e plaketleri takdim edildi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Akgün'den Veda Konuşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement