Başsavcı Aktaş'dan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Aktaş'dan Başkan Özgüven'e Ziyaret

Başsavcı Aktaş\'dan Başkan Özgüven\'e Ziyaret

Konya’nın Ereğli ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Mehmet Akif Aktaş, Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti.

09.08.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli ilçesine Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Mehmet Akif Aktaş, Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i ziyaret etti.

İzmir'in Çeşme ilçesinden Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Başsavcı Aktaş, Ereğli'de adalete hizmet etmeye devam edeceğini ifade etti. Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in önceki günlerde kendisine ziyaret için geldiğini belirten Aktaş, ziyaret için teşekkür etti. Aktaş, Ereğli'yi çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, insan hayatında adaletin olmazsa olmaz unsurlardan biri olduğunu söyleyerek, işi adalete hizmet olan kişi ve kurumların çok kutsal bir mesleği icra ettiğini söyledi. Başkan Özgüven, ziyaretten dolayı Başsavcı Aktaş'a teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Aktaş'dan Başkan Özgüven'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement