Başsavcı Esen Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Esen Görevine Başladı

Başsavcı Esen Görevine Başladı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde görev yapan basın mensupları, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) son atama kararnamesi ile Bitlis’in Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Abdusselam Esen’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

16.03.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev yapan basın mensupları, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) son atama kararnamesi ile Bitlis'in Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Abdusselam Esen'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundular.

Turhal Cumhuriyet Savcılığı görevinden Tatvan'a atanan Abdusselam Esen'i makamında ziyaret eden basın mensupları, başarı dileklerini ilettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Esen, görevde 7 yılı geride bıraktığını belirterek, görevine Tatvan gibi şirin bir ilçede devam edeceği için mutlu olduğunu ifade etti. Kendisinin aslen Elazığlı olduğunu ve daha öncesinde de Antalya Manavgat ve Diyarbakır Çermik'te görev yaptığını kaydeden Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam Esen, halkla diyaloga önem verdiğini ifade ederek, kapılarının her zaman halka açık olduğunu sözlerine ekledi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Esen Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement