Son dakika Bafra haberleri, Bafra son dakika, son dakika Bafra

Son Dakika Bafra Haberleri

  • Samsun'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenleri düzenlendi
    15:36 Samsun'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi törenleri düzenlendi

    Samsun'un Havza ve Bafra ilçelerinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

  • Samsun'da Narkotik Operasyonu: 10 Aranan Şahıs Yakalandı
    12:25 Samsun'da Narkotik Operasyonu: 10 Aranan Şahıs Yakalandı

    Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bafra ve Yakakent İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, NARVAS verileri doğrultusunda öngörülmeyen alanlarda ve zamanlarda şok denetimler yaparak 10 aranan şahsı yakaladı. Operasyonlarda uyuşturucu madde, uyuşturucu kullanım aparatı, radar tespit cihazı, bıçak ve plakasız motosiklet ele geçirildi.

  • Samsun'da Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Töreni Düzenlendi
    12:18 Samsun'da Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Töreni Düzenlendi

    Samsun'un Bafra ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Bafra Asri Mezarlık'ta Garnizon Şehitliği'nde yapılan törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Konuşmaların ardından çelenk sunumu yapıldı ve şehit mezarları ziyaret edildi. Ayrıca, Atatürk Ortaokulu tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde bir program düzenlendi.

  • Samsun Bafra'da Camide Çıkan Yangında Büyük Hasar Oluştu
    09:55 Samsun Bafra'da Camide Çıkan Yangında Büyük Hasar Oluştu

    Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Orta Mahalle Camisi'nde bilinmeyen bir sebepten çıkan yangın, büyük çapta hasara neden oldu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü ancak 1974 yılında yapılan cami kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

  • Samsun'da cami yangını: Mahalle camisi küle döndü
    17 Mar Samsun'da cami yangını: Mahalle camisi küle döndü

    Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Ağcaalan Mahallesi'nde bulunan Ortamahalle Camii'nde çıkan yangın sonucunda cami tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Mahalle sakinleri, Ramazan ayında camisiz kaldıklarını belirterek yardım beklediklerini ifade etti. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kızılırmak'ta Su Seviyesi Yükseliyor
    17 Mar Kızılırmak'ta Su Seviyesi Yükseliyor

    Sivas'ta, dağlardaki karın erimesiyle son 5 yılın en yüksek ocak ayı debisinin ölçüldüğü Kızılırmak'ta, su seviyesi yükselmeye devam ediyor. Kızılırmak'ın debisi ve su seviyesi geçen yıla göre önemli ölçüde artış gösterdi. İklim değişikliği ve erken kar erimesi, tarımsal faaliyetler ve su kaynaklarının yönetimi açısından önemli sorunlar yaratıyor.

  • Samsun Bafra'da Pırasa Hasadı Sona Erdi
    16 Mar Samsun Bafra'da Pırasa Hasadı Sona Erdi

    Samsun'un Bafra ilçesinde 4 bin dekar alanda ekilen pırasanın hasadında sona gelindi. Bafra Ovası'nda dekar başına ortalama 5 bin ton ürün alınırken, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, 25 bin tonun üzerinde verim beklediklerini belirtti. Pırasanın yetiştirilmesinin zahmetli olduğunu dile getiren Tosuner, üreticilerin kilogramını 8-10 liradan sattığı pırasanın büyük marketlerde 35-40 liraya satıldığını ve bu farkın önlenmesi gerektiğini söyledi. Bafra Ovası'nda yetiştirilen pırasanın yüzde 95'inin ilçe dışına gönderildiğini ifade eden Tosuner, pırasanın 12 ay boyunca kullanılabildiğini ve ne kadar geç hasat edilirse verimin o kadar yükseldiğini vurguladı.

  • Bafra TSO Başkanı Kocabaş, İş İnsanları ve Esnafa İftar Verdi
    16 Mar Bafra TSO Başkanı Kocabaş, İş İnsanları ve Esnafa İftar Verdi

    Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, 19 Mayıs ilçesindeki iş insanları ve esnafa iftar verdi. Kocabaş ve yönetim kurulu üyelerinin düzenlediği organizasyon, 19 Mayıs ilçesindeki bir otelde gerçekleştirildi. Kocabaş, oda olarak esnafın ve iş insanlarının yanında olduklarını belirterek, sektörün gelişmesi açısından çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlattı. İftara AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın da katıldı.

  • Samsun Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheliden Birisi Tutuklandı
    15 Mar Samsun Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheliden Birisi Tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 319 gram kokain ele geçirildi. İ.K. tutuklanırken, A.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Samsun Bafra'da Kokain Operasyonu: 2 Kişi Gözaltına Alındı
    15 Mar Samsun Bafra'da Kokain Operasyonu: 2 Kişi Gözaltına Alındı

    Samsun'un Bafra ilçesinde İ.K. ve A.A. isimli şahısların evlerinde yapılan operasyonda 320 gram kokain maddesi ele geçirildi. İki kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    15 Mar Samsun Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonda 319 gram kokain ele geçirildi. Operasyon sonucunda A.A. (31) ve İ.K. (29) isimli şüpheliler gözaltına alındı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Bafra ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    14 Mar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Bafra ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Bafra ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, Halk Eğitimi Merkezi'nde kursiyerleri ve Bafra Devlet Hastanesi'nde hastalar ile yakınlarını ziyaret etti. Karaaslan, Bafra Belediye Başkan adayları Hamit Kılıç ile programlar gerçekleştirdiklerini söyledi.

  • Bafra Belediyesi, Tarih Yazan Çocuklar Projesi ile Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nü kutladı
    14 Mar Bafra Belediyesi, Tarih Yazan Çocuklar Projesi ile Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü'nü kutladı

    Bafra Belediyesi, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında Tarih Yazan Çocuklar Projesi etkinliği düzenledi. İsmet İnönü İlköğretim Okulu Konferans Salonu'ndaki etkinlikte, Mehmet Akif Ersoy ve Türk tarihine damga vuran kahramanlar öğrenciler tarafından canlandırıldı. Etkinliğin ardından, öğrencilere Mehmet Akif Ersoy'un, Türk büyüklerinin, bilim insanlarının, liderlerin, sporcuların, gönül erlerinin ve edebiyatçıların hayat hikayelerinin yer aldığı kitaplar dağıtıldı. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, çocukların milli bilinçle yetişmesi için eğitime destek verdiklerini ve tarihe damga vuran kahramanları çocuklarla buluşturmayı planladıklarını belirtti.

  • Bafra'da İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Anma Günü Programı Düzenlendi
    12 Mar Bafra'da İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Anma Günü Programı Düzenlendi

    Samsun'un Bafra ilçesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programda, İstiklal Marşı okundu, Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan bir video izlendi, öğrenciler tarafından hazırlanan İstiklal Marşı konulu oratoryo tiyatro oyunu sahnelendi ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programa, ilçe yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı
    12 Mar Samsun'un Bafra ilçesinde bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Samsun'un Bafra ilçesinde Emirefendi Mahallesi Tabip Sokak'ta E.A. ile M.A.D. arasında çıkan tartışma sonucunda E.A, bıçakla M.A.D'yi yüzünden yaraladı. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

  • Samsun'da Akrabasını Tabancayla Öldüren Zanlı Tutuklandı
    10 Mar Samsun'da Akrabasını Tabancayla Öldüren Zanlı Tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde akrabasını tabancayla vurarak öldüren zanlı Ekrem Sezgin, tutuklandı. İddiaya göre, Ekrem Sezgin'in akrabası Bahri Sezgin ile aralarında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş ve Ekrem Sezgin, tabancayla ateş ederek Bahri Sezgin'i öldürmüştü. Zanlı, teslim olduktan sonra jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

  • Samsun'da silahlı kavga: Akrabasının ölümüne neden olan şahıs tutuklandı
    10 Mar Samsun'da silahlı kavga: Akrabasının ölümüne neden olan şahıs tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan silahlı kavgada akrabasının ölümüne neden olan şahıs tutuklandı. Zanlı, jandarmaya teslim olmaya giderken sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. İlçenin Mustecep Mahallesi'nde dün çıkan tartışmada Ekrem S., akrabası Bahri Sezgin'i silahla vurdu. Sezgin, ensesine ve göğsüne isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası Ekrem S., İlçe Jandarma Komutanlığına giderek, olayda kullandığı silahla birlikte teslim oldu. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından sıkı güvenlik önlemleri altında sevk edildiği Bafra Adliyesinde tutuklanarak, Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Öte yandan, Ekrem S.'nin jandarmaya teslim olmaya giderken o anları sosyal medyada canlı yayında paylaşması dikkat çekti. - SAMSUN

  • Samsun'da silahlı kavga: Akrabasının ölümüne neden olan şahıs adliyeye sevk edildi
    10 Mar Samsun'da silahlı kavga: Akrabasının ölümüne neden olan şahıs adliyeye sevk edildi

    Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan silahlı kavgada akrabasının ölümüne neden olan şahıs, adliyeye sevk edildi. Zanlı, jandarmaya teslim olduğu anları canlı yayında paylaştı.

  • Samsun'da silahlı kavgada akrabası tarafından vurulan kişi hayatını kaybetti
    09 Mar Samsun'da silahlı kavgada akrabası tarafından vurulan kişi hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde, Bahri S. ile aralarında husumet bulunan akrabası Ekrem S. arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ekrem S, tabancayla ateş ederek Bahri S'yi göğsünden yaraladı. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Bahri S'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ekrem S, suç aleti tabancayla birlikte jandarmaya teslim oldu. Bahri S'nin cenazesi, incelemelerin ardından Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

  • Samsun Bafra'da silahlı kavga: 1 ölü
    09 Mar Samsun Bafra'da silahlı kavga: 1 ölü

    Samsun'un Bafra ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Olayda, Ekrem S. tarafından akrabası Bahri Sezgin'e silahla ateş edildi ve Bahri Sezgin olay yerinde hayatını kaybetti. Ekrem S., olayın ardından canlı yayın yaparak silahıyla birlikte teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Mehmet Muş, Samsun'da yapılan ve yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu
    07 Mar Mehmet Muş, Samsun'da yapılan ve yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu

    TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Samsun'un Bafra ilçesinde Cumhur İttifakı Bafra Belediye başkan ve Meclis üyesi aday tanıtım toplantısına katıldı. Muş, toplantıda Samsun'da yapımı tamamlanan ve başlayacak projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Samsun'un sanayi ve turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediyesini ziyaret etti
    03 Mar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediyesini ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediyesini ziyaret ederek, ilçede devam eden projeler hakkında bilgi aldı. Yılmaz, eski belediye binasının bulunduğu alanda yapılan kentsel tasarım çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise Millet Bahçesi'nin çevresinde yeterli otopark alanı bulunduğunu belirtti.

  • Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisiyiz
    03 Mar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisiyiz

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun İl Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partinin hızla büyüdüğünü ve 31 Mart seçimlerinde milli görüşü iktidar yapacaklarını belirtti. Erbakan, ahlaklı belediyecilik ve 2028'deki iktidar hedeflerine değindi. Ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney de ahlaklı belediyecilik anlayışını vurgulayarak gençlere yönelik vaatlerini açıkladı.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi, Alaçam ve Yakakent ilçelerine su ulaştırmaya hazırlanıyor
    03 Mar Samsun Büyükşehir Belediyesi, Alaçam ve Yakakent ilçelerine su ulaştırmaya hazırlanıyor

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, içme suyu yatırımlarına devam ediyor. 19 Mayıs Barajı'ndan alınan ham suyu arıtarak 19 Mayıs ve Bafra ilçelerine veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), şimdi de Alaçam ve Yakakent ilçelerini arıtılmış suyla buluşturmaya hazırlanıyor.

  • Amasya'da Bafra ırkı koyunlarda kuzu sezonu bereketli geçiyor
    03 Mar Amasya'da Bafra ırkı koyunlarda kuzu sezonu bereketli geçiyor

    Amasya'daki Gökhöyük Tarım İşletmesi'nde üretilen Bafra ırkı koyunlarda kuzu sezonu verimli geçiyor. Bu sezon şu ana kadar 250 koyun üçüz, 2 bin 148 koyun ikiz ve 535 koyun tek kuzu dünyaya getirdi. İşletme personeli, kuzu doğumlarına büyük özen gösteriyor ve kuzuları özel bölümlerde biberonla besliyor. Bu yıl 5 bin 581 kuzu doğumu gerçekleşen işletmede, Bafra ırkı koyunların yaklaşık yüzde 73'ü ikiz, yüzde 9'u ise üçüz kuzu doğurdu. Gökhöyük Tarım İşletmesi Müdürü Muhammet Altıparmak, Bafra ırkı koyunların doğurganlık oranının yüksek olduğunu ve damızlık ihtiyacının tamamını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde ortak trafik denetimi gerçekleştirildi
    02 Mar Samsun'un Bafra ilçesinde ortak trafik denetimi gerçekleştirildi

    Samsun-Sinop kara yolu Kolay Kavşağı mevkisinde yapılan denetimde araç sürücüleri trafik kuralları hakkında bilgilendirildi. Telefonla konuşma, ışık ihlali, takograf ve belge denetimi yapılan uygulamada 224 araç kontrol edildi. Denetimlerde 3 bin 135 lira ceza uygulanan bir sürücüye aracını muayene yaptırmadığı gerekçesiyle ceza kesildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise yol asayiş uygulamasında 185 kişiye GBT kontrolü yaptı.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde uyuşturucu ile yakalanan 2 kişi tutuklandı
    01 Mar Samsun'un Bafra ilçesinde uyuşturucu ile yakalanan 2 kişi tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı. Bafra Narkotik ekipleri tarafından yakalanan şahıslardan 35 gram metamfetamin ve 5 gram esrar maddesi ele geçirildi. Tutuklanan şahıslar Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

  • İmamoğlu ve Erdoğdu Ümraniye'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu
    01 Mar İmamoğlu ve Erdoğdu Ümraniye'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu ile birlikte ilçe turu yaptı. İmamoğlu ve Erdoğdu, Topağacı Mahallesi'nde kurulan semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi ve destek mesajları aldı.

  • Samsun'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu: Şahıs Tutuklandı
    29 Şub Samsun'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu: Şahıs Tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde yapılan bir operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan şahıs, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah ile yakalanan şahıs gözaltına alındı
    29 Şub Samsun'un Bafra ilçesinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah ile yakalanan şahıs gözaltına alındı

    Bafra Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda E.S. isimli şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmaktan dolayı Bafra Adliyesine sevk edildi.

  • Bafra Ovası'nda Beyaz Lahanada 200 Bin Ton Rekolte Bekleniyor
    29 Şub Bafra Ovası'nda Beyaz Lahanada 200 Bin Ton Rekolte Bekleniyor

    Samsun sınırlarındaki Bafra Ovası'nda beyaz lahanada yaklaşık 200 bin ton rekolte bekleniyor. Ovada yapılan ekimlerin ardından 2024 yılında hasat tamamlanacak. Ancak hava şartları ve iklim değişikliği nedeniyle fiyatlar düşük seyrediyor ve satışlar azalıyor. Bölgedeki sebze üreticileri, tarımda maliyetlerin yüksek olduğunu ve yerli tohumun teşvik edilmesini istiyor.

  • Bafra Gençlik Merkezi, Bafra Sürmeli Ortaokulunda 'merkezim her yerde' etkinliği düzenledi
    28 Şub Bafra Gençlik Merkezi, Bafra Sürmeli Ortaokulunda 'merkezim her yerde' etkinliği düzenledi

    Bafra Gençlik Merkezi, Bafra Sürmeli Ortaokulunda 'merkezim her yerde' etkinliği gerçekleştirdi. Gençlik Merkezi çalışanları, etkinlikte yüzlerini boyadığı öğrencilerle çeşitli parkur ve sokak oyunları oynadı. Etkinlikte öğrenciler ok atarak keyifli vakit geçirdi. Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, kent merkezinden uzaktaki köy okullarındaki öğrencilerin gençlik merkezi faaliyetlerinden yararlanmasını sağlamak istediklerini, bu kapsamda 'merkezim her yerde' etkinliğini başlattıklarını bildirdi.

  • Samsun'un Bafra ilçesindeki Asarkale'de kazı çalışmaları başlatılacak
    28 Şub Samsun'un Bafra ilçesindeki Asarkale'de kazı çalışmaları başlatılacak

    Bafra Belediyesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile yapılan protokol doğrultusunda Asarkale'de arkeolojik kazı çalışmalarının başlatılacağını duyurdu. Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kazı çalışmalarının tarihi dokunun ortaya çıkmasını sağlayacağını ve aynı zamanda Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali'ne de yeni bir renk katacağını belirtti.

  • Samsun'da tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı
    28 Şub Samsun'da tütün ve sigara kaçakçılığı operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı

    Samsun'un Bafra ve Çarşamba ilçelerinde düzenlenen operasyonda, tütün ve sigara kaçakçılığı yapan 4 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, yasa dışı yollarla piyasaya sürülen bandrolsüz sigaraların izini sürerek operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 kilogram tütün, binlerce doldurulmuş makaron, bandrolsüz boş makaronlar, elektrikli sigara sarma makinesi ve bandrolsüz sigara sarma kağıtları ele geçirildi.

  • Samsun Bafra'da Gümrük Kaçağı Otomobiller Bulundu, Bir Kişi Yakalandı
    28 Şub Samsun Bafra'da Gümrük Kaçağı Otomobiller Bulundu, Bir Kişi Yakalandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen iki otomobil ele geçirildi. Otomobillerin biri parçalanmış ve bazı parçaları satılmış halde bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

  • Müdür, 12 üniversite bitirerek hedefini Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek olarak belirledi
    28 Şub Müdür, 12 üniversite bitirerek hedefini Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek olarak belirledi

    Samsun Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Yüksel, 12 üniversite bitirerek dikkat çekiyor. Şu anda dört üniversite eğitimine devam eden Yüksel, toplamda 17 üniversite bitirerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefliyor. Eşi ve oğluyla birlikte mezun olan Yüksel, öğretmenlik mesleğinde öğrenci olmanın önemine vurgu yaparak, eğitim hayatına devam etmeye karar verdi.

  • Samsun Bafra'da Kaçak Tütün Satışına Operasyon
    28 Şub Samsun Bafra'da Kaçak Tütün Satışına Operasyon

    Samsun'un Bafra ilçesinde, İ.P. ve D.P. isimli şahısların kaçak tütün satışı yaptığı bilgisi üzerine jandarma operasyon düzenledi. Evlerinde yapılan aramada birçok kaçak tütün ürünü ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

  • Ulaştırma Bakanı: Hızlı tren ağı Karadeniz'e ulaşacak
    28 Şub Ulaştırma Bakanı: Hızlı tren ağı Karadeniz'e ulaşacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarını söyledi. Ankara-Samsun arası seyahat süresi 2 saat 45 dakikaya düşecek. Samsun'un ulaşım ve iletişim altyapısı için yaklaşık 73 milyar 391 milyon lira yatırım yapıldı.

  • Ulaştırma Bakanı: Hızlı tren ağımızı Karadeniz'e ulaştıracağız
    28 Şub Ulaştırma Bakanı: Hızlı tren ağımızı Karadeniz'e ulaştıracağız

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı ile Karadeniz'e hızlı tren getireceklerini açıkladı. Projenin tamamlanmasıyla Ankara-Samsun arası seyahat süresi 2 saat 45 dakikaya düşecek.

  • Samsun'da Gümrük Kaçağı Otomobiller Ele Geçirildi
    28 Şub Samsun'da Gümrük Kaçağı Otomobiller Ele Geçirildi

    Samsun'un Bafra ilçesinde polis tarafından yapılan operasyonda, yurt dışından getirilmiş ancak yasal süresi dolmasına rağmen çıkış yapmayan iki otomobil ele geçirildi. Otomobillerden biri parçalanmış halde bulundu. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

  • Samsun Bafra'da Cumhur İttifakı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
    26 Şub Samsun Bafra'da Cumhur İttifakı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

    Samsun'un Bafra ilçesinde Cumhur İttifakı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Samsun Milletvekilleri, Cumhur İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Bafra Belediye Başkan adayı, AK Parti İl Başkanı, MHP İl Başkanı ve partililer katıldı. Açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı dinletildi ve toplu kurdele kesimi gerçekleştirildi.

  • Samsun'da uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı
    26 Şub Samsun'da uyuşturucu suçundan aranan şahıs yakalandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde uyuşturucu kullanmaktan 2 yıl 2 ay hapis cezası bulunan Y.E.H (34), polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şahıs, işlemlerinin ardından Bafra Açık Cezaevine gönderildi.

  • Küresel Isınmaya Karşı Kürek Çekenler
    26 Şub Küresel Isınmaya Karşı Kürek Çekenler

    Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen 'Küresel Isınmaya Karşı Kürek Çek' etkinliğine katılan 30 kişi, kürek çekerek küresel ısınmaya dikkat çekti. Etkinliğe köpeği Bal ile katılan Ayşin Baş ise etkinliğe renk kattı. Kano antrenörü Volkan Karaman, etkinliğin amacının iklim krizine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

  • Köprüde intihar girişimi
    26 Şub Köprüde intihar girişimi

    Samsun'un Bafra ilçesinde eşinden ve çocuğundan ayrı kalan genç bunalıma girerek köprü üstünde intihar girişiminde bulundu.

  • Samsun'da Eşinden Ayrılan Genç Köprü Üstünde İntihar Girişiminde Bulundu
    26 Şub Samsun'da Eşinden Ayrılan Genç Köprü Üstünde İntihar Girişiminde Bulundu

    Samsun'un Bafra ilçesinde eşinden ve çocuğundan ayrı kalınca bunalıma giren genç, köprü üstünde intihar girişiminde bulundu. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi ve genç ikna edilerek kurtarıldı.

  • Samsun Bafra'da Jandarma Ekipleri Asayiş Uygulaması Düzenledi
    25 Şub Samsun Bafra'da Jandarma Ekipleri Asayiş Uygulaması Düzenledi

    Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, asayiş yönünden aranan kişilerin yakalanmasına yönelik sabit nokta uygulaması gerçekleştirdi. Samsun-Sinop kara yolu Çetinkaya Mahallesi mevkisinde yapılan uygulamada 40 araç kontrol edilirken 238 kişiye de GBT sorgusu yapıldı. Uygulama esnasında, yoklama kaçağı olduğu öğrenilen 1 kişi yakalandı.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde Berat Kandili programı düzenlendi
    24 Şub Samsun'un Bafra ilçesinde Berat Kandili programı düzenlendi

    Samsun'un Bafra ilçesinde Berat Kandili dolayısıyla düzenlenen programda, Çarşı Camisi'nde akşam namazı sonrası Kur'an-ı Kerim, mevlit, kaside ve ilahiler okundu. İlçe vaizi Fatih Dülger'in konuşmasının ardından yatsı namazı kılındı ve Bafra Belediyesi tarafından cemaate ikramda bulunuldu. Programa AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve vatandaşlar katıldı.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde Berat Kandili programı düzenlendi
    24 Şub Samsun'un Bafra ilçesinde Berat Kandili programı düzenlendi

    Samsun'un Bafra ilçesinde Berat Kandili dolayısıyla düzenlenen programda, Çarşı Camisi'nde akşam namazı sonrası Kur'an-ı Kerim, mevlit, kaside ve ilahiler okundu. İlçe vaizi Fatih Dülger'in sohbeti ve duasının ardından yatsı namazı kılındı. Bafra Belediyesi ise cemaate ikramda bulundu. Programa AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve vatandaşlar katıldı.

  • Samsun'da TÜGVA Bafra Temsilciliği 1. Genel Kurulu Gerçekleştirildi
    24 Şub Samsun'da TÜGVA Bafra Temsilciliği 1. Genel Kurulu Gerçekleştirildi

    Samsun'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bafra Temsilciliği'nin 1. Genel Kurulu, Bafra Öğretmenevi'nde yapıldı. TÜGVA Bafra İlçe Temsilcisi Recai Akdemir, genel kurulda yaptığı konuşmada, büyük bir davanın savunucusu olduklarını belirtti ve gençliğe hizmet etmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Genel kurula AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Serhat Erail, Cihannuma Derneği İl Başkanı Abdullah Yıldırım ve davetliler katıldı.

  • Bafra'da Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı
    24 Şub Bafra'da Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde, üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, S.K'nin uyuşturucu sattığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler, teknik takibe aldıkları S.K'yi, Emirefendi Mahallesi'nde yakaladı. Zanlının üzerinde yapılan aramada 131 gram sentetik uyuşturucu bulundu. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

  • Samsun 2023'te 2,5 Milyon Ton Buğday İthal Etti
    24 Şub Samsun 2023'te 2,5 Milyon Ton Buğday İthal Etti

    Samsun, 2023 yılında yaklaşık 2,5 milyon ton buğday ithalatı gerçekleştirirken, 434 bin ton buğday unu ihracatı yaptı. Samsun'un gıda ambarlarından biri olan ilde, buğday unu en fazla ihraç edilen ürün oldu. Ayrıca, ayçiçeği tohumu küspesi en fazla yem maddesi ithal edilen ürün oldu.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde trafik kazalarının azaltılması için denetim yapıldı
    24 Şub Samsun'un Bafra ilçesinde trafik kazalarının azaltılması için denetim yapıldı

    Samsun'un Bafra ilçesinde trafik kazalarının azaltılması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Denetimde emniyet kemeri, seyir halinde telefonla konuşma, ışık ihlali, belge denetimi gibi konular kontrol edildi. 218 araç denetlenirken, 29 sürücüye toplam 54 bin lira ceza kesildi.

  • Samsun'da motosiklet tıra çarptı, sürücü yaralandı
    24 Şub Samsun'da motosiklet tıra çarptı, sürücü yaralandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde, Gürcistan plakalı bir tır ile motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ayrıca sürücüye alkollü araç kullanmaktan ceza kesildi.

  • Kaza sonucu otomobil hurdaya döndü, sürücü kayıplara karıştı
    23 Şub Kaza sonucu otomobil hurdaya döndü, sürücü kayıplara karıştı

    Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen kazada, refüjde aydınlatma direğine çarpan otomobil hurdaya döndü. Sürücü ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Samsun Bafra'da Otomobil Kazası: Bir Yaralı
    23 Şub Samsun Bafra'da Otomobil Kazası: Bir Yaralı

    Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve bir kişi yaralandı. Kazada, Adem İ. yönetimindeki bir otomobil, Nizamettin C.'nin kullandığı başka bir otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Adem İ.'nin otomobili, park halindeki bir traktör römorkuna çarparak durdu. Kazada, otomobilde bulunan İsmail Ç. başından yaralandı ve Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde kaçan sürücüyü yakalama çalışmaları başlatıldı
    23 Şub Samsun'un Bafra ilçesinde kaçan sürücüyü yakalama çalışmaları başlatıldı

    Samsun'un Bafra ilçesinde orta refüje çıkan otomobilin kaçan sürücüsünün yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

  • Samsun'da Aydınlatma Direğine Çarpan Otomobilin Sürücüsü Kayıplara Karıştı
    23 Şub Samsun'da Aydınlatma Direğine Çarpan Otomobilin Sürücüsü Kayıplara Karıştı

    Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen kazada, refüjdeki aydınlatma direğine çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazanın ardından sürücü olay yerinden kaçtı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Bafra'da uyuşturucuyla yakalanan şahıs tutuklandı
    23 Şub Bafra'da uyuşturucuyla yakalanan şahıs tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yakalanan şahıs tutuklandı. Ayrıca, daha önceden kesinleşmiş 11 yıl 1 ay 25 gün hapis cezası olduğu da ortaya çıktı.

  • Samsun Bafra'da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı
    23 Şub Samsun Bafra'da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Şüpheli Tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin adliyeye sevk edildiği ve nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandığı belirtildi. Operasyonda sentetik uyuşturucu, kenevir tohumu, sentetik ecza hapı, uyuşturucu kullanma aparatları, ruhsatsız tabanca ve tabanca fişekleri ele geçirilmişti.

  • Samsun'da otomobil çarptı: 11 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı
    23 Şub Samsun'da otomobil çarptı: 11 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde, S.P'nin kullandığı otomobil, bisikletle yolun karşısına geçmeye çalışan 11 yaşındaki A.B'ye çarptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, ambulansla Bafra Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Samsun'da otomobil ile motosiklet çarpışması: Motosiklet sürücüsü yaralandı
    23 Şub Samsun'da otomobil ile motosiklet çarpışması: Motosiklet sürücüsü yaralandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Bafra'da firari hükümlü yakalandı, uyuşturucu da ele geçirildi
    22 Şub Bafra'da firari hükümlü yakalandı, uyuşturucu da ele geçirildi

    Samsun'un Bafra ilçesinde, kasten öldürme suçundan hakkında kesinleşmiş 11 yıl 1 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü R.D., polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalama sırasında yapılan aramada 49 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi. Hükümlü, cezaevine gönderilirken aynı zamanda uyuşturucu ticareti suçundan da işlem yapıldı.

  • Samsun'da Gençler Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı
    22 Şub Samsun'da Gençler Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktı

    Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde Bafra Gençlik Merkezi çalışanları ve genç gönüllüler, Nebiyan ormanında yaban hayvanları için yemleme faaliyeti gerçekleştirdi. Gönüllüler, ormanlık bölgede yaban hayvanlarının ulaşabileceği alanlara yem bıraktı. Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan, faaliyetin çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, destek veren kurumlara ve gençlere teşekkür etti.

  • Samsun Bafra'da Tütün Alımları Başladı
    22 Şub Samsun Bafra'da Tütün Alımları Başladı

    Bafra Ovası'nda tütün ekimi devam ederken, 2023 yılında 22 bin dönüm alana tütün ekimi yapıldı. Tüccarlar tarafından alımlar başladı. Bafra Ziraat Odası Başkanı, devletin tütün üreticilerine destek olmasını istedi.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 5 Şüpheli Yakalandı
    22 Şub Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 5 Şüpheli Yakalandı

    Samsun'un Bafra ve Terme ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 şüpheli yakalandı. Terme ilçesinde yapılan operasyonda Z.C. ve T.K'nin evlerinde 18 gram sentetik uyuşturucu, 36 sentetik ecza hapı ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Bafra ilçesinde ise N.K, A.Ü, H.K. ile E.E'nin evlerinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, 13 tabanca fişeği, 2 gram sentetik uyuşturucu, 21 gram kenevir tohumu, 1 sentetik ecza hapı ile uyuşturucu kullanma aparatları bulundu. Operasyonlar sonucunda toplamda 5 şüpheli gözaltına alındı.

  • Samsun Bafra'da Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Operasyonu
    22 Şub Samsun Bafra'da Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

    Samsun'un Bafra ilçesinde N.K., A.Ü., H.K. ve E.E. isimli şahısların evlerinde yapılan operasyonda, ruhsatsız silah, uyuşturucu madde ve malzemeler ele geçirildi. 3 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun Bafra'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 gözaltı
    21 Şub Samsun Bafra'da silah kaçakçılığı operasyonu: 1 gözaltı

    Samsun'un Bafra ilçesinde silah kaçakçılığıyla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda bir kişi gözaltına alındı. Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak silahları piyasaya sürdüğü belirlenen N.T'nin ev ve iş yerine baskın düzenledi. Şüphelinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında adreslerde yapılan aramalarda, 2 ruhsatsız tabanca, 1 tüfek ve 36 mermi ele geçirildi. Zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

  • Samsun Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı
    21 Şub Samsun Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Şüpheli Yakalandı

    Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda sentetik uyuşturucu, kenevir tohumu, sentetik ecza hapı, uyuşturucu kullanma aparatı, ruhsatsız tabanca ve tabanca fişekleri ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

  • Samsun'da otomobilin çarptığı yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı
    21 Şub Samsun'da otomobilin çarptığı yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı

    Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir kadına çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan kadın, sağlık ekibi tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Samsun Bafra'da Sahte İçki Operasyonunda 1 Kişi Gözaltına Alındı
    21 Şub Samsun Bafra'da Sahte İçki Operasyonunda 1 Kişi Gözaltına Alındı

    Samsun'un Bafra ilçesinde, kaçak ve sahte içkinin satılması ve tüketilmesini önlemek amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Emirefendi Mahallesi'nde bir adrese operasyon düzenlendi. Yapılan aramada, pet su şişelerine doldurulmuş 220 litre sahte içki ele geçirildi ve sahte içkileri piyasaya sürdüğü belirlenen Y.S. gözaltına alındı.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde ruhsatsız silah ve tüfek ele geçirildi
    21 Şub Samsun'un Bafra ilçesinde ruhsatsız silah ve tüfek ele geçirildi

    Samsun'un Bafra ilçesinde bir şahsın iş yeri ve evinde yapılan aramada ruhsatsız silah ve tüfek ele geçirildi.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde 220 litre kaçak içki ele geçirildi
    21 Şub Samsun'un Bafra ilçesinde 220 litre kaçak içki ele geçirildi

    Samsun'un Bafra ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Emirefendi Mahallesi'nde 220 litre kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı.

  • Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    21 Şub Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanlığı ve Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan ortak çalışma sonucunda, F.D. isimli şahıs, hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezası bulunan '2313 sayılı Kanun'a muhalefet' suçundan aranıyordu. Şahıs, saklandığı evde yakalanarak tutuklandı ve Bafra T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

  • Samsun'da tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hastaneye kaldırıldı
    21 Şub Samsun'da tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hastaneye kaldırıldı

    Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucunda otomobil, duran dolmuşa ve su yüklü tıra çarptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Samsun'da eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı
    20 Şub Samsun'da eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan tartışmada eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı. Olay, Tabakhane Mahallesi'ndeki bir berber dükkanında meydana geldi. Güven A., eski eşi H.Ç.'nin arkadaşı Eda Y.'yi bıçakladı. Ağır yaralanan Eda Y., hastanede hayatını kaybetti. Güven A., gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

  • Samsun'da Karısının Arkadaşını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı
    20 Şub Samsun'da Karısının Arkadaşını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı

    Samsun'un Bafra ilçesinde, karısının arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı. Güven A'nın, eşiyle ayrı yaşamalarından sorumlu tuttuğu için genç kadını bıçakladığı ileri sürülmüştü.

  • Samsun'da Karısının Arkadaşını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi
    20 Şub Samsun'da Karısının Arkadaşını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

    Samsun'un Bafra ilçesinde, karısının arkadaşını bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının, sağlık kontrollerinin ardından geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye gönderildiği belirtildi. Olayda hayatını kaybeden genç kadının, zanlının eşiyle ayrı yaşamalarından dolayı hedef alındığı öne sürülmüştü.

  • Samsun'da eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs adliyeye sevk edildi
    20 Şub Samsun'da eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs adliyeye sevk edildi

    Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan tartışmada eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs adliyeye sevk edildi. Olayda ağır yaralanan kadın hastanede kurtarılamadı. Şüpheli, polis tarafından gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

  • Samsun'da Tarım ve Hayvancılık Projeleri Hayata Geçiriliyor
    20 Şub Samsun'da Tarım ve Hayvancılık Projeleri Hayata Geçiriliyor

    Samsun'da tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için birçok proje hayata geçiriliyor. İsrail Sazanı ile Mücadele Projesi kapsamında çift taraflı boğazlı pinter, uzatma ağı ve soğuk hava depoları dağıtımı yapıldı. Fındık Bahçeleri Teknik Uygulamalarla İyileşiyor Projesi kapsamında çapa makinesi, budama seti, testere gibi ekipmanlar dağıtıldı. Baharın İlk Arı Çiçekleri Kanola Projesi ve Arı Sütü Üretim Projesi de hayata geçirildi.

  • Samsun'da Tıbbi ve Aromatik Bitki Üretimi Destekleniyor
    20 Şub Samsun'da Tıbbi ve Aromatik Bitki Üretimi Destekleniyor

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, çiftçilere fide ve makine hibeleriyle tıbbi ve aromatik bitki üretimini destekliyor. Son olarak 10 adet özel tasarlanmış biçim makinesi çiftçilere teslim edildi.

Advertisement