Başsavcı Köklü, Belediye Başkanı Turgut'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Köklü, Belediye Başkanı Turgut'u Ziyaret Etti

Başsavcı Köklü, Belediye Başkanı Turgut\'u Ziyaret Etti

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Köklü, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a iadeyi ziyarette bulundu.

12.02.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Köklü, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a iadeyi ziyarette bulundu.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u makamında ziyaret eden Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, ilçede görev yaptığı süre içerisinde, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri ve halkla uyum içerisinde çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

Silifke'de görev yapmaktan ve Silifkelilerle birlikte olmaktan son derece memnun olduğunu ifade eden Başsavcı Köklü, kurumlar arası işbirliğinin her zaman önemli olduğunu belirterek, Başkan Mustafa Turgut'a hizmetlerinde başarılar diledi.

Kendisini ziyarete gelen Başsavcı Mehmet Köklü'yle birlikte bir süre sohbet eden Başkan Mustafa Turgut, "Silifke tarihi ve doğal güzellikleriyle yaşanabilir bir şehir. İnşallah önümüzdeki yıllarda yapacak olduğumuz büyük projelerle ilçemizi gerek Mersin ilinde gerekse Türkiye çapında örnek ve model bir kent haline getireceğiz. Görev yaptığınız süre zarfında, ilçemizden memnun kalacağınızdan eminim. Kurumlar arası işbirliğiyle hizmetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz. Silifke Belediyesi olarak üzerimizde düşen bir vazifede, istişare içerisinde bulunmaya hazırız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Köklü, Belediye Başkanı Turgut'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement