Başsavcı Solmaz'dan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Solmaz'dan İha'ya Ziyaret

Başsavcı Solmaz\'dan İha\'ya Ziyaret

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 6 Haziran’daki Hakimler Savcılar Kararnamesi ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

22.06.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) 6 Haziran'daki Hakimler Savcılar Kararnamesi ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Yaklaşık 3 yıl önce Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan, HSYK'nın 6 Haziran'daki Hakimler Savcılar Kararnamesi ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ramazan Solmaz, İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu'nu ziyaret etti. Başsavcı Solmaz, Kantarcıoğlu'ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı. İHA'yı yakından takip ettiğini kaydeden Solmaz, Diyarbakır'da çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Başsavcı Solmaz, bugüne kadar Diyarbakır'da yapmış olduğu en önemli çalışmanın Mahkeme Yönetim Sistemi çalışması olduğunu belirterek, sitem sayesinde vatandaşların almak istedikleri adli hizmetlerin, daha kolay anlaşılır bir biçimde verildiğini ifade etti.

Kantarcıoğlu da Diyarbakır halkına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başsavcı Solmaz'a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Solmaz'dan İha'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement