Başsavcı ve Adalet Komisyonu Başkanından Basın Kuruluşlarına Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başsavcı ve Adalet Komisyonu Başkanından Basın Kuruluşlarına Veda Ziyareti

Başsavcı ve Adalet Komisyonu Başkanından Basın Kuruluşlarına Veda Ziyareti

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) Haziran 2016 Hakimler ve Savcılar Kararnamesiyle Konya Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale ve Alanya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Karakuzu, Siirt’teki basın kuruluşlarını ziyaret etti.

22.06.2016 22:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) Haziran 2016 Hakimler ve Savcılar Kararnamesiyle Konya Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Siirt Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale ve Alanya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanan Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Karakuzu, Siirt'teki basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcı Ağcakele ve Adalet Komisyonu Başkanı Karakuz daha sonra Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak'ı da ziyaret etti. Basını yakından takip ettiklerini belirten Başsavcı Ağcakale, çalışmaktan büyük mutluluk duyduğu Siirt'te, görev yaptığı 2 yıllık süre içinde birçok dostluklar kazandığını söyledi. Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Karakuzu ise 1,5 yıllık görev süresi içinde yaptığı çalışmalarla önemli hizmetler gerçekleştirmeye gayret gösterdiklerini aktardı.

Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak, Siirt halkına yapmış oldukları hizmetten dolayı Başsavcı Ağcakale ve Adalet Komisyonu Başkanı Karakuzu'ya teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Ziyarette dernek üyeleri de hazır bulundu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı ve Adalet Komisyonu Başkanından Basın Kuruluşlarına Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement