Bastonla Ayakta Duran Baba Kayıp Çocuğunu Arıyor - Son Dakika
Güncel

Bastonla Ayakta Duran Baba Kayıp Çocuğunu Arıyor

Bastonla Ayakta Duran Baba Kayıp Çocuğunu Arıyor

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yaşayan Rafet Subaşı isimli vatandaş, 17 yaşındaki çocuğunun Van’a geldikten sonra kendisinden bir daha haber alamadığını söyledi.

16.06.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Rafet Subaşı isimli vatandaş, 17 yaşındaki çocuğunun Van'a geldikten sonra kendisinden bir daha haber alamadığını söyledi.

Ahlat ilçesinde yaşayan Rafet Subaşı, 15 gündür çocuğundan haber alamadığını belirterek bu yüzden Van'a geldiğini, sokak sokak çocuğunu aradığını anlattı. Subaşı, çocuğunun yaklaşık 15 gün önce Van'a geldiğini ve ondan sonra da kendisinden haber alamadığını ileri sürerek, "Birileri mi kaçırdı, yoksa kaçtı mı bilmiyoruz? Çocuğum ne yapıyor ne ediyor haberimiz yok. Annesi hasta bir haftadır yemek yemiyor. Bende geçirdiğim kaza sonucu sakat kaldım, çok perişanız. Yetkililer bize, 'gidin bulursak haber ederiz' diyor. Çocuğum kayıp, eşim hasta, ben sakat bu haldeyken nasıl giderim eve. Evimizin tek çocuğu, o olmasa nasıl yaşarız. Çocuğum bu yıl okul tekrarı yaptı. Bundan dolayı mı kaçtı? Onu da bilmiyoruz. Burada yetkililere sesleniyorum ne olur, Allah rızası için çocuğumu bulun. Gözlerimizde yaş kalmadı artık" dedi.

Van otogarında mobese görüntülerine ulaşıldığını anlatan baba Subaşı, oğlu Altınay Subaşı'nın bulunması için polisler tarafından her yerde arama çalışması yapıldığını sözlerine ekledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bastonla Ayakta Duran Baba Kayıp Çocuğunu Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement