BAT Türkiye'den İzmir'e Yeni Yatırım - Son Dakika
Güncel

BAT Türkiye'den İzmir'e Yeni Yatırım

British American Tobacco (BAT) Türkiye, 5.300 metrekare depolama alanı ile 110'dan fazla çalışana istihdam sağladığı yeni İzmir Bölge Müdürlüğü'nün açılışını gerçekleştirdi.

28.03.2015 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tütün ve tütün mamülleri sektöründe 2014 yılında gerçekleştirdiği 225,5 milyon dolarlık ihracat hacmi ile bu alanda ihracat birinciliğini sürdüren BAT Türkiye yatırımlarına devam ediyor.

BAT Türkiye bu kapsamda Ege Bölgesi ekonomisine sağladığı katkıyı artıracak yeni İzmir Bölge Müdürlüğü'nün açılışını, BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç ve BAT Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Faruk Yener'in katıldığı törenle gerçekleştirdi.

İzmir Bölge Müdürlüğü'nde 110'dan fazla çalışana istihdam sağlandığını belirten BAT Türkiye Genel Müdürü Gökhan Bilgiç şöyle konuştu:

"Yeni Bölge Müdürlüğümüz toplamda 5.300 metrekareden oluşan depolama alanına sahip olmasının yanı sıra operasyonel çalışmalarımızda önemli oranda verimlilik artışı sağlayacak. Aynı zamanda merkezi konumu ile de bölgedeki etkinliğimizi de artıracak. Bu vesile ile İzmir Bölge Müdürlüğümüzün yapım aşamasından bu yana emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bölge ekibimize yeni ofisinde başarılar diliyorum" dedi.

Tütün ve tütün mamülleri sektöründe son 3 yılda elde ettiği ihracat performansı ile üst üste birinciliği elde eden BAT Türkiye, kısa süre önce Ege İhracatçı Birlikleri tarafından "İhracatın Yükselen Yıldızı" ödülüne layık görülmüştü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BAT Türkiye'den İzmir'e Yeni Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement