Batı Antalya'da Devam Eden Çalışmalarla İlgili Toplantı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Batı Antalya'da Devam Eden Çalışmalarla İlgili Toplantı Yapıldı

Batı Antalya\'da Devam Eden Çalışmalarla İlgili Toplantı Yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Antalya’nın Demre ilçesini ziyaret ederek, devam eden çalışmalarla ilgili olarak görüş alışverinde bulundu.

21.02.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Antalya'nın Demre ilçesini ziyaret ederek, devam eden çalışmalarla ilgili olarak görüş alışverinde bulundu.

Batı Antalya turu kapsamında Kemer, Kumluca ve Finike ilçelerinden sonra Demre'yi ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Bedrullah Erçin, hizmet birimi başkanlarını, Büyükşehir Demre Hizmet Birimi Koordinatörü Veli Sertbaş ve AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı karşıladı.

Önce Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu'yu da ziyaret eden heyet ilçedeki çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunurken, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici imkanlar dahilinde destek olacaklarını bildirdi. Ekici, Demre'de yapımı devam eden alt yapı ile yaz döneminde başlanacak olan asfalt, içme suyu ve atıksu projeleri hakkında görüşmelerin ele alındığını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batı Antalya'da Devam Eden Çalışmalarla İlgili Toplantı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement