Batman'a Rays Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Batman'a Rays Müjdesi

Batman\'a Rays Müjdesi

Türkiye'de 4 mağazasıyla hizmet veren bayan giyim markası Rays, yatırımlarında hız kesmiyor. Rays, Diyarbakır'da 4 şubenin ardından Batman'da da şubesini açıyor.

01.09.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2005 yılını değişim yılı ilan ederek ilk mağazasını Diyarbakır'a açan ve yatırımlarına başlayan Rays, sonraki yıllarda da yine Diyarbakır'da peş peşe 3 mağaza daha açtı. İstanbul'da üretim merkezini faaliyete geçiren Rays, yurt içi ve dışında yatırım kararı aldı.

GÜLİSTAN CADDESİNDE 6 EYLÜL'DE AÇILIYOR

Güneydoğu'da şubeleşmeyi ilk hedef olarak alan Rays, Batman'da ilk şubesini açıyor. Batman'ın alışveriş üssü olarak görülen kentin en ünlü caddesi Gülistan'ın hemen girişinde çift katlı 400 metre karelik mağazada iki aydan bu yana devam eden dekorasyon çalışmalarını tamamlayan Rays, 6 Eylül'de mağazasını açacak.

RAYS YURDU SARACAK

Diyarbakır dışındaki ilk mağaza olması nedeniyle işi çok sıkı tutan Rays, Batman'da açılışa özel indirimlerle ilk haftadan itibaren Batmanlı hedef kitlenin gönlünü feth etmeyi amaçlıyor. Rays Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay, Batman'ın ardından kısa süre içinde bütün Güneydoğu başta olmak üzere Rays, Türkiye'nin hemen hemen her ilindeki hedef kitleye ulaşacağını söyledi.

CEO Selim Ay, "Mağaza bizim için bir hedef değil bir eşik. Bunu yakaladıktan sonra kısa süre içerisinde seri mağazalaşma yolunda adımlar atacağız. Mevcut mağazalarımızı kuvvetlendireceğiz. Özellikle Diyarbakır'da ihtiyaca göre şubeler açarak şube sayımızı artıracağız. Bunun yanı sıra müşterilerimizin dünyadaki trendleri yakından takip edebilecekleri yepyeni vitrin konseptlerimizle de ülkede bir ilke imza atacağız. Bölgede yeni bir VIP konsept mağaza açarak, satışını sadece bizim gerçekleştireceğimiz çok özel marka ve modelleri, asla bulunamayacak rakamlarda müşterilerimize sunacağız. Biz müşterimizle büyük bir aile olacağız" dedi.

GÜNEYDOĞU'DAN YOĞUN FRANCHİSİNG TALEBİ

Yurt için yatırımlarının tamamlanmasının ardından yurt dışında da şimdiden alt yapı çalışmalarına başladı. Değişimle beraber daha çok hedef kitlesine ulaşmayı hedefleyen Rays Giyim CEO'su Selim Ay, franchising için özellikle Güneydoğu bölgesinden oldukça yoğun talep aldıklarını ifade ediyor. Selim Ay, değişim sürecinde neler yaptıklarını ve hedeflerini şu sözlerle ifade ediyor:

DEĞİŞMLE BÜTÜN BÖLGE HEDEFE ALINDI

"Rays, 2005 yılında bayan markası olarak Diyarbakır'da yola çıktı. 2009 yılında tüm hedef kitleye ulaşılması gerektiği benimsenerek profesyonel bir alt yapı oluşturarak ilerleme kararı aldı. Mağazalarında özellikle markadan başlayarak bir değişime gittik. Ünlü mimar Abdülkadir Akdamar ile görsellik alanında mağazaya yeni bir kimlik kazandırdık. Mağaza lokasyonlarından fiyatlara kadar değişim uygulamaya başladık. Mağazamız genç ve orta yaş grubuna hitap etmeye başladı. Herkesin kendini ve kendine yakışanı bulabileceği mekan oldu"

AY: "AVM'LER YERİNE EN İYİ CADDELERDE OLACAĞIZ"

AVM'leri neden tercih etmedikleri yönündeki soruya ise CEO Ay, AVM'lerin her kesime hitap etmediğini belirterek, "Bana göre avm lerin ciddi anlamda bir artısı ve eksisi vardır.
Artısı rahat bir alışveriş ortamı olmasıdır.eksisi amatör ruhtan kopuk olmasıdır.Biz amatör ruhumuzla kurumsal marka olduğumuza inanıyoruz.Bu gencin aşkı ile ihtiyarın tecrübesinin birleşimi gibidir..Bütün sektörlerde olmazsa olmaz olan bu birleşim giyim sektöründe hızlı model değişiminden ve yerel tarzındaki farklılıkları gözeterek hedef kitleye ulaşmanın çizgisidir bu birleşim. AVM ler bu birleşimden uzak olduğu müddetçe hedefimiz şehrin en iyi caddelerinde olmaktır. Barış sürecine paralel olarak Doğu ve Güneydoğuyu güzel şeyler beklemektedir. İnancımız odur ki; Marka olmak, bir değerdir. Değerleri korumak, bir servettir" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Batman'a Rays Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement