Batman Amatör Lig Maçları Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Batman Amatör Lig Maçları Sona Erdi

Batman Amatör Lig Maçları Sona Erdi

20 haftadır oynanan Batman Amatör Lig maçları sezon finali ile sona erdi.

17.03.2015 07:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014-2015 Batman Amatör Lig maçları sona erdi.

Batman Amatör Liginde oynanan son karşılaşmalar ve özeti şöyle:

BIÇAKÇI KURTULDU, KALKAN KEYİF YAPTI …

Ligden düşmekten kurtulan iki takımın maçında Bıçakçıköyü spor, Eğitimspor'u 2-1 mağlup etti.

Önceki gün oynanan maçlarda haftanın ilk maçı olan Bıçakçıspor, Eğitimspor maçı iki takım açısından da bir hayli rahat geçti.

Maç boyunca karşılıklı atakların yaşandığı müsabakadan 3 gol çıkarken, Bıçakçıspor'un 2-1 galip geldiği müsabakada Bıçakçıköyüspor, adına golleri Cemil ve Yusuf atarken Eğitimspor'un tek golü İkram'dan geldi.

Her takımın da maç boyunca rahat oyunu göze çarparken Bıçakçıspor teknik direktörü Mehmet Kalkan, ligde tutabilmek için büyük çaba harcadığı takımının son maçını saha kenarında güneşin tadını çıkararak oturup izlediği anlar objektiflere yansırken Batman spor kamuoyunda günün en çok konuşulan fotoğrafı oldu.

GÜNEŞ SON MAÇTA DOĞDU

Güneşspor, Sağlıkspor arasında oynanan maç 2-1 Güneşspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

Ligin ilk yarısını Play- Off potasında bitirmesine rağmen ligin ikinci yarısında kötü bir performans sergileyen Güneşspor ligin son maçında alınan galibiyetle sezonu mutlu kapattı.

Her iki takım maç boyunca sporseverlere zevkli bir oyun sunarken futbolcuların son maçtaki üstün mücadelesi de takdir topladı.

Güneşspor, Sağlıkspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen Hakan Karaer'in iki asist yaptığı maçı Hasan ve Murat'ın attığı gollerle 2-1'lik galibiyetle bitirdi.

GÜNEŞLİ HAVADA GOL YAĞMURU!

Yeşiltepespor ile Hasankeyf Dicclespor arasında oynanan maçta gol yağmuru yaşandı.

İki takımın karşılıklı attığı gollerle maç 6-4 Yeşiltepespor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

Önümüzdeki hafta Play-Off'ta boy gösterecek olan Yeşiltepespor, aldığı bu galibiyetle moral depoladı.

Her iki takımında ağırlıklı olarak yedek oyuncularla çıktığı müsabaka renkli görüntülere sahne oldu.

İlk yarısı 4-1 Yeşiltepespor üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında da gol yağmuru devam etti.

Özellikle Hasankeyspor'lu Kubilay Bulut'un attığı iki muhteşem frikik golü maça damgasını vurdu.

Bu arada Yeşiltepespor önümüzdeki hafta sonu 1955 Belediyespor ile Play- Off'ta karşı karşıya gelecek.

GENÇ FUTBOLCULARDAN SESSİZ PROVA

Gençlerbirliğispor, Teiaşspor arasında oynanan ligin son maçında genç futbolcuların boy gösterdiği müsabaka başladığı gibi 0-0'lık skorla bitti.

Özellikle Teiaşsspor, kadrosunda tamamen rotasyona giderek sahaya genç yetenekleriyle çıktı. Orta alan mücadelesinin yoğun yaşandığı ilk yarıda iki takım da birbirilerine net pozisyonlar vermedi.

Maçın ikinci yarısında ayağa top yaparak oyun kontrolünü eline alan Teiaşspor, girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı.

Zaman zaman Gençlerbirliğispor da hızlı çıkışlar yaparak gol ararken her iki takımın bu isteği aradıkları golü getirmedi.

Gençlerbirliğispor bu maç ile ligi kapatırken rakibi Teiaşspor önümüzdeki hafta Play-Off'ta Aydınkonakspor ile karşılaşacak.

10 NUMARA KAYMAKAM!

Hasankeyf kaymakamı Temel Ayça, 19 yıl aradan sonra yeniden kurulan Hasankeyf Diclespor'un ligdeki son maçında sahaya 10 numaralı formayla ilk 11 de çıktı.

Sezon başında Hasankeyf'e futbol takımı kazandıran Kaymakam Ayça, 19 Yıl aradan sonra Hasankeyf Diclespor'u kurmuştu.

Batman 1. Amatör liginde ilk sezonunu geçiren Hasankeyf Diclespor, 14 takımlı ligi 9. Sırada bitirerek ligde kalmayı başardı.

Takımın son maçında Hasankeyf Diclespor'un Onursal Başkanı Kaymakamı Temel Ayça, sezon başında lisans çıkardığı Hasankeyf Diclespor'da ligin son maçında 10 numaralı formayla 45. Dakika ter döktü.

İKİZLER RENK KATTI

Batman 1. Amatör liginde mücadele eden Hasankeyf Diclespor'un 10 yaşındaki ikiz futbolcuları ligin son maçında ilgi odağı oldu.

Takım kaptanı Abdülkerim Çağlayan'ın ikiz oğulları Mustafa ve Uğur Çağlayan ligin son maçında 18 kişilik kadroya alındılar.

Babaları Kerim Çağlayan'ın futbola yeteneği olan 10 yaşındaki ikiz çocuklarına kendisinin de top koşturduğu Hasan Diclespor'da sezon başında lisans çıkarmıştı.

Ligin son maçında Yeşiltepespor karşısında 18 kişilik kadro listesine alınan ikizlerden Mustafa son dakikalarda oyuna alındı.

Maçın son 5 dakikasında oyuna giren Mustafa için Yeşiltepespor, teknik direktörü Ekrem Ergül futbolcularına işaret diliyle Küçük Mustafa'ya izin vermelerini istedi.

Gelen bu onayın ardından Küçük Mustafa aldığı topu filelerle buluşturdu. Hasankeyfspor'lu futbolcular golün ardından Mustafa'yı omuzlarında taşıdılar. Kaynak: Murat Ezgin/ Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman Amatör Lig Maçları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement