Batman Cup'ta Ergüden ve İlkel Üzüldü - Son Dakika
Spor

Batman Cup'ta Ergüden ve İlkel Üzüldü

Batman Cup\'ta Ergüden ve İlkel Üzüldü

Toplam 42 bin 500 euro ödüllü ATP Challenger turnuvalarından Batman Cup'ta ana tabloda üçüncü gün maçları sona ererken, teklerin ardından çiftlerde de Türkiye temsilcisi kalmadı.

09.04.2015 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teklerde ana tablo mücadelesi veren beş ev sahibi oyuncunun ilk turda havlu attığı Batman Cup'ta çiftlerdeki son Türk ekibi Barış Ergüden ve Cem İlkel, ilk turda elenmekten kurtulamadı. Ergüden/İlkel, turnuvanın bir numaralı seribaşı tandemi Mate Pavic/Michael Venus'e 6-3, 7-5'lik setlerle kaybetti.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) sosyal tesislerindeki organizasyonun tekler kategorisinde ise dört çeyrek finalist belli oldu. Klasmanda bir dönem 61. basamağa kadar tırmanan Matthew Ebden, 4 numaralı seribaşı Alexander Kudryavtsev'i 6-3, 6-3'le geçerken, Saketh Myneni ise 3 numara Aleksandr Nedovyesov karşısında 5-1 öndeyken, rakibinin bacağındaki sakatlık nedeniyle maçı bırakmasıyla son sekiz biletini aldı.

Üçüncü günün fire vermeyen tek seribaşı ismi 7 numara Hiroki Moriya'ydı. 6-3, 4-6, 6-0'lık setlerle Yaraslav Shyla'yı saf dışı bırakan Moriya'nın yanı sıra genç Sırp tenisçi Nikola Milojevic de adını çeyrek finale yazdırdı. Milojevic, formda bir şekilde Batmana gelen Aslan Karatsev'i 3-6, 7-5, 6-4'le devirdi.

Bu yıl ilki düzenlenen Batman Cup'ta ana tablonun dördüncü gününde şu maçlar oynanacak:

TEKLER:

Blaz Kavcic Dimitar Kuzmanov

Ramkumar Ramanathan Radu Albot

Lukas Mugevicius Dudi Sela

Niels Desein Mirza Basic

ÇİFTLER:

Kuzmanov/Lazov Myneni/Thornley

Pavic/Venus Grigelis/Mugevicius

Karatsev/Shyla Albot/Nedovyesov

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Batman Cup'ta Ergüden ve İlkel Üzüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement