Batman'da 4 Ayrı Trafik Kazasında 11 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Batman'da 4 Ayrı Trafik Kazasında 11 Kişi Yaralandı

Batman\'da 4 Ayrı Trafik Kazasında 11 Kişi Yaralandı

Batman’da 4 ayrı noktada meydana gelen trafik kazsında 11 kişi yaralandı.

21.09.2014 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da 4 ayrı noktada meydana gelen trafik kazsında 11 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Batman - Hasankeyf karayolu üzerinde meydana geldi. Hasankeyf ilçesinden Batman istikametine gelmekte olan Y.Y.'nin 72 EH 832 plakalı minibüs karşı yönden gelen bir başka araca çarpmamak için direksiyon kırınca şarampole yuvarlandı. Kazada B.A., Y.Y., O.A., M.A. ve Y.İ.A. yaralandı.

İkinci kaza, Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Selmo Sahası mevkiinde meydana geldi. Kozluk istikametinden gelen M.A. idaresindeki otomobil yoldan çıkarak takla attı. Yaşanan trafik kazasında M.A. ve yanında bulunan M.A. isimli çocuk yaralandı.

Üçüncü kaza, Batman merkez Körük Caddesi üzerinde meydana geldi. Körük Mahallesi'nden şehir merkezine gitmekte olan B.Ç. idaresindeki motosiklet bir anda kontrolden çıkarak yol kenarında bir ihata duvarına çarptı. Kazda B.Ç. yaralandı.

Dördüncü kaza ise, Batman'ın Sason ilçesi Kaplıca mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen araç Kaplıca mevkiinde yoldan çıkarak takla attı. Kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Dört ayrı kazada yaralanan toplam 11 kişi kaldırıldıkları Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman'da 4 Ayrı Trafik Kazasında 11 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement