Batman'da "Biri Kitap Kurdu mu Dedi Projesi" - Son Dakika
Yerel

Batman'da "Biri Kitap Kurdu mu Dedi Projesi"

Batman'da TÜPRAŞ Ortaokulu tarafından kitap kumayı özendirmek amacıyla "Biri Kitap Kurdu mu Dedi Projesi"nin startı verildi.

12.02.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da TÜPRAŞ Ortaokulu tarafından kitap kumayı özendirmek amacıyla "Biri Kitap Kurdu mu Dedi Projesi"nin startı verildi.

Proje TÜPRAŞ Ortaokulu'nda öğrencilere dağıtılan bin kitap ile start aldı. Projenin startını veren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, proje ekibi ve okul idaresini kutladı.

Başarının anahtarının okuma alışkanlığı ve okuma kültürünü kazanmak olduğunu belirten Çelik, hayata geçirilen projenin önemli bir proje olduğunu ifade etti.

"Milli eğitim, hedeflediği başarıyı yeni nesillere kitap okuma alışkanlığı ve topluma kitap okuma kültürünü kazandırmakla ulaşacak" diyen Çelik şunları kaydetti:

"Kitap en iyi arkadaştır ve medeniyete toplumu ulaştıran bilgiyi içinde barındıran kaynaktır. Bu açıdan sevgili çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmalıyız. Kitap okuma alışkanlığı kazanmış çocuk geleceğe daha güvenle bakıyor, daha mutlu ve daha başarılı oluyor. Bu projenin diğer okullarımız tarafından örnek alınıp uygulanması gerektiğine inanıyorum."

Okul Müdürü Emin Ezin ise projenin amacının öğrencilere okumayı sevdirmek olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman'da 'Biri Kitap Kurdu mu Dedi Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement