Batman'da Çok Sayıda Tarihi Eser ve Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Batman'da Çok Sayıda Tarihi Eser ve Mühimmat Ele Geçirildi

Batman\'da Çok Sayıda Tarihi Eser ve Mühimmat Ele Geçirildi

Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Aydınlar köyünde jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eser, silah ve mühimmat ele geçirildi.

26.02.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Aydınlar köyünde jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda çok sayıda tarihi eser, silah ve mühimmat ele geçirildi.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman İl Jandarma Komutanlığı'nca Gercüş ilçesi Aydınlar köyünde bir şahsın evinde adli makamlardan alınan arama kararınca arama yapıldığı ve bu aramada çok sayıda tarihi eserle beraber silah ve mühimmat ele geçirildiği belirtildi. Jandarma ekiplerinin yaptığı aramada 108 adet sikke, 3 adet metal obje, 1 adet kazan, 1 adet miğfer, 1 adet metal çömlek, 1 adet detektör, 1 adet iki yönlü küçük kazma, 8 adet Rus tipi el bombası, 1 adet Kaleşnikof bombaatar mühimmatı, 230 adet Kaleşnikof mermisi, 1221 adet Bixi mermisi, 1 adet otomatik av tüfeği ele geçirildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca, Gercüş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, şüpheli şahısın gözaltına alındığı ve ele geçirilen silah ve tarihi eserlerin de muhafaza altına alındığı duyuruldu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Batman'da Çok Sayıda Tarihi Eser ve Mühimmat Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement