Batman'da genç kızın kaçırılması - Son Dakika
Güncel

Batman'da genç kızın kaçırılması

Kozluk ilçesinde, bir süre önce kaçırılıp serbest bırakılan kızın evine gelen ve köy korucusu oldukları iddia edilen bir grup, kızın amcasını tüfekle ateş ederek ağır yaraladı.

24.08.2014 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozluk ilçesinde, bir süre önce kaçırılıp serbest bırakılan kızın evine gelen ve köy korucusu oldukları iddia edilen bir grup, kızın amcasını tüfekle ateş ederek ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, 5 Temmuz'da Kozluk'a bağlı Güllüce köyünde kaçırılan 18 yaşındaki Nazlı Bidikçi'nin 27 gün sonra serbest bırakılmasının ardından köy korucusu Nezir S, beraberindeki 4 kişiyle Bidikçi ailesinin evine gelerek, kızı almak istedi.

Nezir S, kendisine tepki gösteren Bidikçi'nin amcası Şabettin Bidikçi'yi pompalı tüfekle yaraladıktan sonra kaçarken jandarma ekiplerince yakalandı.

Ağır yaralanan Bidikçi, Kozluk Devlet Hastanesi'ne oradan da Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bidikçi'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

-"Devletten yardım istiyoruz"-

Öte yandan, olay sırasında evde bulunan Yunus Bidikçi, yaptığı açıklamada, bunun geçmişe dayalı bir olayın devamı olduğunu söyledi.

Amcasının kızının evini basan kişilerin kaçırma olayını gerçekleştiren kişiler olduklarını iddia eden Bidikçi, ''Daha önce bize saldıran korucular yine saldırdı. Amcamın durumu ağır, ameliyata aldılar. Devlet yetkililerinden rica ediyoruz. Bunların silahları ellerinden alınsın. Yoksa bunlar daha büyük katliamlar yapacaklar. Devletten yardım istiyoruz" dedi.

Yaralı Bidikçi'yi hastanede ziyaret eden Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir de olayın 5 Temmuz'daki kaçırma olayının devamı olduğunu ifade etti.

Halkın koruculardan bıktığını savunan Özdemir, "Aslında şu an gelişi belli bir olay meydana geldi. Devlet yetkililerinden bu koruculuk sistemine dur demelerini istiyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Selman Tür, Yılmaz Ekinci, Şaban Yılmaz

Yayınlayan: Tarkan Demir

-Batman Belediye Başkanı konuşması

-Detaylar

Batman\'da genç kızın kaçırılması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'da genç kızın kaçırılması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • göksel daş: kozlukta yine olay 0 0 Yanıtla

Advertisement