Batman'da Kar Kazaları - Son Dakika
Güncel

Batman'da Kar Kazaları

Batman\'da Kar Kazaları

Batman'da kar kazaları Batman kent merkezinde dün akşam başlayan kar yağışıyla birlikte kayganlaşan yollarda bugün sabah saatlerinden itibaren peş peşe kazalar yaşandı.

09.01.2015 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da kar kazaları

Batman kent merkezinde dün akşam başlayan kar yağışıyla birlikte kayganlaşan yollarda bugün sabah saatlerinden itibaren peş peşe kazalar yaşandı. Bıçakçı Köyü yakınlarında sürücüsünün kontrolü kaybettiği midibüs yan yatarken, kent merkezinde ise bir polis memurunun kullandığı otomobil takla attı. Bir kişinin yaralandığı kazalarda can kaybı yaşanmadı.

Gültepe Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada Batman Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Doğan'ın kullandığı 72 AC 256 plakalı otomobil takla attı. Kazada yaralanan polis memuru Doğan, Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Doğan'ın boynunda kırıklar tespit edildi ancak durumunun iyi olduğu belirtildi

İkinci trafik kazası ise merkeze bağlı Bıçakçı Köyü yakınlarında meydana geldi. Özel bir dağıtım şirketine ait 47 AN 450 plakalı midibüs yoldaki buzlanma nedeniyle devrildi. Kazadan yara almadan kurtulan araç sürücü Salih Kanat, "Yolda gizli buzlanma vardı. Bir anda direksiyon hakimiyetini kaybettim. Çok şükür kazada yara almadım" dedi. Midibüsün yola devrilmesinden sonra güzergahta trafik akışı kısa bir süre tek şeritten sağlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'da Kar Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement