Batman'da Kız Kardeşlerin Bıçaklı Kavgası! Tekme Tokat Dövüştüler - Son Dakika
Güncel

Batman'da Kız Kardeşlerin Bıçaklı Kavgası! Tekme Tokat Dövüştüler

Batman'da, Edip Solmaz bulvarı üzerinde yürüyen iki kız kardeşin tartışması daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

25.04.2017 13:08  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da, iki kız kardeşin tartışması, bıçaklı kavgaya dönüştü. Küçük kız kardeş, ablasını bıçakla yaralarken, esnafların ayırdığı kardeşlerin kavga anı güvenlik kamerasınca saniye saniye kayıt edildi.

TEKME TOKAT DÖVÜŞTÜLER

Merkezde bulunan Edip Solmaz Bulvarı'nda bugün sabah saatlerinde yürüyen H.D., ablası B.D. ile öğrenilemeyen bir nedenle önce tartıştı. Tartışmanın kısa süre sonra kavgaya dönüşmesiyle H.D., ablası B.D., bir birlerinin saçlarını çekerek tekme tokat ile kavgaya tutuştu. Daha sonra H.D., elindeki bıçak ile ablası B.D.,'yi bıçakladı. Esnaflar ve yoldan geçen vatandaşlar kız kardeşlerin kavgasını ayırırken, aldığı bıçak darbesi ile yere düşen abla B.D., çağrılan Ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Ablasını bıçakladığı belirtilen H.D. olaydan sonra kaçıp kayıplara karışırken, kavga bir esnafın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayın görgü tanıklarından esnaf Kerim Erdem, kavgayı gördüklerinde şaşırdıklarını belirtirek, "İş yerimin bitişiğinde birden kız kardeşlerin kavgasına şahit olduk. Ne olduğunu anlamadık, biz araya girmek istediğimiz andan küçük kardeşin ablasını bıçakladığını gördük. Gerçekten şok oldum. Erkeklerin kavgasına çok şahit olduk ancak kızların saç saça başlayan kavgasına şahit olmamıştım." dedi.

Batman\'da Kız Kardeşlerin Bıçaklı Kavgası! Tekme Tokat Dövüştüler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman'da Kız Kardeşlerin Bıçaklı Kavgası! Tekme Tokat Dövüştüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement