Batman'da Yangın - Son Dakika
Yerel

Batman'da Yangın

Batman'da bir depoda çıkan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yetersiz kalınca Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'lar yangına müdahalede bulundu.

11.11.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da bir depoda çıkan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yetersiz kalınca Emniyet Müdürlüğüne ait TOMA'lar yangına müdahalede bulundu.

Batman'da Pazaryeri Mahallesi'nde özel bir inşaat firmasına ait depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden depo bekçisi durumu itfaiye ve polise bildirdi.

Batman Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmekte yetersiz kalması üzerine Türkiye Petrolleri ve İl Özel İdaresi itfaiye ekipleri ile Emniyet Müdürlüğüne ait 3 TOMA da yangını söndürme çalışmasına katıldı.

Kısa sürede yayılan yangının sıçrama ihtimaline karşı deponun yakınındaki bir bina boşaltıldı. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, vatandaşları güvenlik şeridinin dışına çıkmaları konusunda uyardı.

İtfaiye ekipleri ve TOMA'ların müdahalesiyle yangın söndürülerek, kontrol altına alındı.

Depo sahibi Abdullah İnanç, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalede yetersiz kaldığını belirterek, belediyeye tepki gösterdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman'da Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement