Batman'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Batman'daki Terör Saldırısı

Batman\'daki Terör Saldırısı

Batman'ın Kozluk ilçesinde, teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Nedim Erbay'ın Manisa'nın Kula ilçesindeki baba ocağı yasa büründü.

30.09.2015 02:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Kozluk ilçesinde, teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Nedim Erbay'ın Manisa'nın Kula ilçesindeki baba ocağı yasa büründü.

Polis memuru Erbay'ın, Saraçlar Mahallesi'ndeki babaevine yakınları tarafından Türk bayrağı asıldı. Kula Kaymakamı Murat Güven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Aybars Hayta ve diğer yetkililer taziye ziyaretinde bulundu.

Oğullarının şehit düştüğü haberi üzerine fenalık geçirip Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hasibe ve Halil İbrahim Erbay çiftinin evde olmaması nedeniyle taziyeleri ağabey Ahmet Erbay kabul etti.

Ağabey Erbay, "Kardeşimle en son Kurban Bayramı'nda telefonla görüştüm. Bana görevde olduğunu ve bu sebeple eve gidemediğini söyledi" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement