Batman Dicle Edaş'ta Yaş Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Batman Dicle Edaş'ta Yaş Günü Etkinliği

Batman Dicle Edaş\'ta Yaş Günü Etkinliği

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Anonim Şirketi (Dicle EPSAŞ) Batman İl Müdürlükleri’nde çalışan personelin yaş günü etkinliklerinin Temmuz ayı programını gerçekleştirildi.

28.07.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) ve Dicle Elektrik Perakende Anonim Şirketi (Dicle EPSAŞ) Batman İl Müdürlükleri'nde çalışan personelin yaş günü etkinliklerinin Temmuz ayı programını gerçekleştirildi.

Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen yaş günü etkinliğine İl Müdürü Murat Dursun, DEPSAŞ İl Müdürü Serhat Öztürk ve birim amirleri ile Temmuz ayında doğan 21 Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ çalışanı katıldı.

"KUTLAMALAR DEVAM EDECEK"

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürü Dursun, Mayıs ayında başlatılan toplu yaş günü kutlamalarının devam edeceğini belirterek, farklı etkinliklerle çalışanlarının moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştıklarını ifade etti. İl Müdürü Dursun, bu tür etkinliklerin kurum çalışanları arasında kaynaşmaya vesile olduğunu ifade ederek, "Bugün yaş günü etkinliklerinin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Bize bu imkanı veren genel müdürlük yetkililerine teşekkür ederken, personellerimizin yaş günlerini kutlar, ömür boyu sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

Temmuz ayında doğan personelin fotoğraflarının yer aldığı yaş günü pastası topluca kesilirken, yaş günü kutlanan 21 çalışana Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ logolu kupa bardaklar hediye edildi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman Dicle Edaş'ta Yaş Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement