Batman Emniyet Müdürü Denizci: Hizmet İçin Buradayız - Son Dakika
Yerel

Batman Emniyet Müdürü Denizci: Hizmet İçin Buradayız

Batman Emniyet Müdürü Denizci: Hizmet İçin Buradayız

Batman'a atanan Emniyet Müdürü Necati Denizci, insanları sevdiklerini, hizmet için Batman'da bulunduğunu söyledi.

26.02.2014 11:34  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığının Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Batman'a atanan Emniyet Müdürü Necati Denizci, insanları sevdiklerini, hizmet için Batman'da bulunduğunu söyledi.

Emniyet Müdürü Denizci, basın mensuplarını makamında kabul etti. Denizci, burada yaptığı konuşmada, ülkede Türk Kürt düşmanlığının söz konusu olmadığını, bu işin uluslararası boyutu bulunduğunu belirterek, herkesin üzerine düşen görevi yapması durumunda her şeyin düzeleceğini bildirdi.

"Kimse kimseye düşman değil. İnsanlarımızı seviyoruz, hizmet için buradayız. Bu demek değildir ki, yanlış yapana göz yumacağız. Elbette onun da gereği yapılacaktır" diyen Denizci, bölgede özellikle çocuk yaştaki gençlerin artık taş atma olaylarına son vermesi gerektiğini kaydetti.

Daha önce Diyarbakır'da görev yaptığını anımsatan Denizci, bölgeyi yakından tanıdığını anlattı.

Batman Emniyet Müdürlüğünde şu anda herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığına dikkat çeken Denizci, şöyle konuştu:

"Batman'da hırsızlık olaylarının artmasının bir nedeni de ailelerin çok çocuklu olmaları ve yeterince çocuklarına sahip çıkamamasıdır. Aileler mutlaka çocuklarına sahip çıkmalı. Örneğin artık taş atma olaylarının ne kadar amaçsız olduğunu ve bunun sonunun olamadığını görüyoruz. Bu nedenle aileler mutlak surette çocuklarına sahip çıkmalıdır." - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman Emniyet Müdürü Denizci: Hizmet İçin Buradayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement