Batman Facebook'ta Tanıştı, İngiltere'de Buluştu, Batman'da Evlendi - Son Dakika
Güncel

Batman Facebook'ta Tanıştı, İngiltere'de Buluştu, Batman'da Evlendi

Batman Facebook\'ta Tanıştı, İngiltere\'de Buluştu, Batman\'da Evlendi

Facebook'ta tanıştı, İngiltere'de buluştu, Batman'da evlendi BATMAN'lı Nurullah Arviş, 8 yıl Restaurant işletmeciliği yaptığı İngiltere'de Facebook'ta tanıştığı ve Londra'da buluşarak arkadaşlığını ilerlettiği Romanya'lı sosyolog Gabriel Drabhia ile Batman'da muhteşem bir düğün ile evlendi.

03.08.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Facebook'ta tanıştı, İngiltere'de buluştu, Batman'da evlendi

BATMAN'lı Nurullah Arviş, 8 yıl Restaurant işletmeciliği yaptığı İngiltere'de Facebook'ta tanıştığı ve Londra'da buluşarak arkadaşlığını ilerlettiği Romanya'lı sosyolog Gabriel Drabhia ile Batman'da muhteşem bir düğün ile evlendi.

Biyoloji öğretmeni olmasına rağmen İngiltere'nin başkekti Londra'da 8 yıldır Restaurant işleten 32 yaşındaki Nurullah Arviş, Facebook üzerinden tanıştığı Romanya'lı sosyolog Gabriel Drabhia ile Londra'da buluşarak arkadaşlağını ilerletti.

Evlenmeye karar veren çift, Batman Rezidans düğün salonunda görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. 2 yıl süreyle Facebook üzerinden tanıştığı Romanyalı sosyolog Gabriel Drabhia arkadaşlığını sürdüren Batmanlı Biyoloji öğretmeni Nurullah Arviş, "Londra'da tanıştık, Batman'da evlendik"dedi. Düğünde, Gabriel-Nurullah Arviş çifti, Kürtçe, Türkçe ve İngilizce şarkılar eşliğinde pistte halay çekti. Düğünden sonra yeniden İngiltere'ye gideceğini söyleyen Nurullah Arviş, " Düğünümüzü ise doğup büyüdüğüm Batman'da yapmayı görev bildim"diye konuştu.

Romanyalı Sosyolog eşi Gabriel Drabhia'nın gelenek ve göreneklerine hayran kaldığını ifade eden Arviş, "Gabriel'le arkadaşlığımız vardı. Londra'ya davet ettiğimde hemen geldi. Tanışır tanışmaz nişan ve düğünümüzü Batman'da yapmaya karar verdik. Eşim geleneklerimize hayran kaldı. Çünkü onlar da böyle gelenekler yok. Eşime hem ana dil Kürtçe hem de Türkçe'yi öğretiyorum"dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Facebook'ta Tanıştı, İngiltere'de Buluştu, Batman'da Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement