Batman'ın Kozluk İlçesinde Milyonluk Vurgun - Son Dakika
Yerel

Batman'ın Kozluk İlçesinde Milyonluk Vurgun

Batman\'ın Kozluk İlçesinde Milyonluk Vurgun

Batman'ın Kozluk İlçesinde Levent isimli bir şahıs, sahte faks emriyle İlçe Özel İdare hesabından 1.361.060'yi kendi hesabına geçirdi.

09.04.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOZLUK'TA MİLYONLUK DOLANDIRICILIK!

Bir kişi, sahte faks emriyle İlçe Özel İdare hesabından 1.361.060'yi kendi hesabına geçirdi.
Kozluk ilçesinde yaşanan dolandırıcılıkta Levent isimli bir kişinin İlçe Özel İdaresi adına belge düzenleyerek Halk Bankası Kozluk şubesinden 3 ayrı bankaya 1.361.060 Tl.lik havale yaptırdığı, sonra da ortadan kaybolduğu bildirildi.
31.3.2014 günü saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda Halk Bankası Kozluk şubesine bir faks gönderildi. Bu faksta 1.361.060 Tl.nin 3 ayrı bankaya havale edilmesi istendi. Gişe memuru da Kozluk İlçe Özel İdaresi hesabından çektiği parayı belirtilen bankalara havale etti.
Durumun öğrenilmesi üzerine Kozluk İlçe Özel İdaresi yetkilisi, polise başvurarak ödeme talimatları olmadan kurum hesabından para çekildiğini belirterek şikayetçi oldu. Banka personeli verdiği ifadede faksın Özel İdareden geldiğini sandığını, bu nedenle istenen 3 bankaya toplamda 1.361.060 Tl.lik havale yaptığını söyledi.
Olay üzerine Halk Bankasından gelen müfettişler bankada inceleme başlatırken, "Levent" isimli meçhul kişinin yapılan havaleleri çektikten sonra ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'ın Kozluk İlçesinde Milyonluk Vurgun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement