Batman Milli Eğitim Müdürü Çelik, Başarılı Korsçu Rukeni Kutladı - Son Dakika
Yerel

Batman Milli Eğitim Müdürü Çelik, Başarılı Korsçu Rukeni Kutladı

Batman Milli Eğitim Müdürü Çelik, Başarılı Korsçu Rukeni Kutladı

Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Batmanlı ortaokul öğrencisi Ruken Tek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

04.03.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü olan Batmanlı ortaokul öğrencisi Ruken Tek, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik'i ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Diyarbakır'da gerçekleşen Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası'nda 2000 metrede Türkiye 3'üncüsü olan Kozluk 75 Yıl Ortaokulu öğrencisi Ruken Tek, Okul Müdürü Yılmaz Çoban, öğretmeni Mesude Öden ve Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkurt'u makamında kabul etti. Ruken Tek'i kutlayan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, okul müdürü ve öğretmeninden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerin Türkiye şampiyonalarında başarılı olmasının gurur verici olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik; "Sevgili kızımızın, Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü olması, kendisini, ailesini ve bizi mutlu etti. Öğrencilerimizin akademik projelerle ve sportif derecelerle başarı elde etmeleri öğrenci arkadaşlarına ve onlardan sonra gelen küçük öğrencilerimize, güzel bir örnek oluşturuyor. Bu başarıları akademik hayatlarını da olumlu etkilemekte, öğrenciler arasında başarılı olma yolunda tatlı bir rekabet ortamı oluşturmakta. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizin başarılı olması için gerekli ortamı sağlama çabalarımız ve desteğimiz kesintisiz devam edecektir. Ruken kızımızın başarısında emeği geçen, idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, ziyaretin sonunda Ruken Tek'e çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman Milli Eğitim Müdürü Çelik, Başarılı Korsçu Rukeni Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement