Batman Petrolspor Atletizm Takımı Madalyalara Doymuyor. - Son Dakika
Spor

Batman Petrolspor Atletizm Takımı Madalyalara Doymuyor.

Batman Petrolspor Atletizm Takımı Madalyalara Doymuyor.

36. düzenlenen Vadofone İstanbul (Avrasya) Maratonuna katılan Kırmızı-Beyazlı atletler madalyaları kimseye bırakmadı.

18.11.2014 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

42 km'de yarışan Batman Petrolsporlu atlet Fatih Bilgiç, genel klasmanda 9. olurken, Türkler sıralamasında ise 2 saat 19 dakika 57 saniye ile 1.ci oldu.

Yine bir başka Petrolsporlu atlet Mert Girma ise 2 saat 21 dakika 43 saniye ile 2.ci oldu. Genç Yavuz Ağralı ise 4. oldu.

Maraton ile birlikte başlayan 15 km'de ise yine Petrolsporlu atletlerin destanı ile bitti. Müsabakaya 2 atlet ile katılan Kırmızı-Beyazlı ekibin sporcuları koşuyu 2 madalya ile bitirdiler.

Genel klasmanda 5. olan ve Türkler sıralamasında 1. olan Şeref Dirli ile birlikte sakatlığını atlatarak pistlere güzel bir şekilde dönen Ercan Muslu 2. oldu.

MADALYALARA DOYMAYAN EKİP

Batman Petrolspor atletizm takımı madalyalara doymuyor.

2014-2015 sezonuna çok hızlı bir şekilde başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip 2 aylık periyot içinde 4'ü Turkcell Süper Kros ligi, 4'ü de uluslar arası İstanbul Maratonu olmak üzere 8 madalya aldı.

Takımın performansının her geçen gün biraz daha yükselmesine sevinen yönetim kurulu kazanılan madalyalardan ötürü sporcularını kutladığı belirtildi.

TPAO Genel Müdürü Besim Şişman, Atletizm takımlarının elde etmiş olduğu şampiyonluklardan ötürü sporcuları ve yönetim kurulunu kutladığın, Petrolsporu en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti.

Şişman yaptığı açıklamada, "Sezona çok hızlı bir şekilde başlayan ve önemli başarılara imza atan atletizm takımımız son olarak 36. Vadofone İstanbul maratonunu başarılı bir şekilde tamamlayarak 4 madalya almıştır. Atletizm takımımız bizim gurur kaynağımızdır. Emeği geçenleri kutluyorum, gençlere daha fazla önem vereceğiz ve üst düzey başarılara imza atacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman Petrolspor Atletizm Takımı Madalyalara Doymuyor. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement