Batman Petrolspor Atletizm Takımı Şampiyonluk Yolunda - Son Dakika
Spor

Batman Petrolspor Atletizm Takımı Şampiyonluk Yolunda

Batman Petrolspor Atletizm Takımı Şampiyonluk Yolunda

Turkcell Süper Kros liginde mücadele eden Kırmızı-Beyazlı ekibin 7 müsabaka sonunda topladığı 84 puan ile lig ikinciliğini garantilediği belirtildi.

26.11.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Petrolspor Atletizm Takımı lig ikinciliğini garantiledi.

Turkcell Süper Kros liginde mücadele eden ve birbirinden zorlu takımlar ile şampiyonluk mücadelesi veren Kırmızı-Beyazlı ekibin 7 müsabaka sonunda topladığı 84 puan ile lig ikinciliğini garantilediği açıklandı.

Şampiyonluğu İstanbul Büyükşehir Belediyespor kulübü 44 puan ile alırken, 84 puan ile Batman Petrolspor kulübü 2'inci ve 150 puan ile Galatasaray kulübü 3. durumda bulunuyor.

36. Vadafone İstanbul Maratonun'da yarışan Batman Petrolspor'un başarılı sporcusu Şeref Dirli her geçen gün performansını arttırıyor.

İstanbul Maratonunda birbirinden zorlu rakipler ile mücadele eden ve Türkler sıralamasında 1. olan başarılı atletin Pazar günü koşulan Kros süper liginde 10 Bin metrede 29.49 dakika ile 2. olması ve madalya alması teknik heyeti oldukça sevindirdi.

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın; son yıllarda Atletizm takımının aldığı başarılar ile altını çağını yaşadığını belirtti.

Akın, "4 seneden bu yana çalışmalarını sürdüren Batman'lı gençlerden kurulu bir altyapı oluşturan ve bunları yukarılara taşıyan Atletizm takımımız güzel neticeler alarak takımımızın ismini ülke çapında duyurmuşlardır. 36. Vadofone İstanbul maratonunda alınan 4 madalya kros liginin başlangıcından bu yana alınan 5 madalya, bölgesel ligde alınan 1 kupa ile performansın arttığını görmekteyiz. Kros süper ligini 2. olarak bitirip kupa alacak olmamız sevindiricidir. Başta emeği geçen yönetim kuruluna, Salon sporları sorumlusu Mustafa Demir, Ahmet Güneşdoğdu, Atletizm takımı baş antrenörü Ümit Kemal Pişkin ile altyapı antrenörlerimiz İdris Şermet, Mehmet Yıldırım ve Gülbahar Turan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman Petrolspor Atletizm Takımı Şampiyonluk Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement