Batman Spor Lisesi Yetenek Sınavları Yapacak - Son Dakika
Spor

Batman Spor Lisesi Yetenek Sınavları Yapacak

Batman Spor Lisesi Yetenek Sınavları Yapacak

Batman Spor Lisesi, önümüzdeki eğitim sezonu için yetenek sınavları ile öğrenci alacak.

10.06.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yetenek sınavları sonrası Spor Lisesine öğrenci alınacak

Batman Spor Lisesi Okul İdarecileri, önümüzdeki günlerde 2015-2016 Eğitim-Öğretim sezonu için, okula alınacak öğrencilerin belirleneceği yetenek sınavı ve takvimi hakkında, Milli Eğitim Müdürü Çelik'e bilgi verdiler.

Eğitim öğretiminin ilk yılında önemli başarılara imza atan, Batman Spor Lisesi öğrencileri, bölgesel ve ülke genelinde yapılan spor şampiyonalarda, şampiyonluklar ve başarılı dereceler alarak, ülke genelinde köklü birçok spor lisesini geride bıraktığı belirtildi.

Okul Müdürü Muhammet Ömer Eren ve yardımcılarını makamında kabul eden, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, ilk eğitim öğretim yılını geride bırakan Batman Spor Lisesinin birinci yılını değerlendirdi.

Çelik; "Spor Lisesi ilimizin ihtiyacı olan önemli bir eğitim kurumuydu, Milli Eğitim olarak bu kurumu ilimize kazandırmış olmamız, gençlerimizin ve ilimizin eğitim kalitesi açısından önemli bir kazanım oldu. Öğrencilerimizin nitelikli bir eğitim ve yetenekleri doğrultusunda eğitim görerek, geleceğe hazırlanma imkânı sağlayacak eğitim kurumları arasına, geçen yıl kattığımız Spor Lisemizin, bu yıl yetenek sınavı ile alacağı öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batman Spor Lisesi Yetenek Sınavları Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement