Batman Tarladaki Sulama Borusu Çukurunda Serinliyorlar - Son Dakika
Güncel

Batman Tarladaki Sulama Borusu Çukurunda Serinliyorlar

Batman Tarladaki Sulama Borusu Çukurunda Serinliyorlar

Batman'da aşırı sıcaklardan bunalan çocukların bazıları, ekili alanları sulamak için kullanılan boruların altına girip ve oluşan çukurda serinlemeye çalışıyor.

25.06.2016 07:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da aşırı sıcaklardan bunalan çocukların bazıları, ekili alanları sulamak için kullanılan boruların altına girip ve oluşan çukurda serinlemeye çalışıyor.

Batman'da 40 dereceyi aşan hava sıcaklığında kentin özellikle Çay, 19 Mayıs ve Beşevler mahallelerinde yaşayan çocukların bazıları havuzlara gidemeyince serinlemek için mısır tarlalarını tercih etti. Tarlaları sulamak için çekilen kalın hortumlar ile oluşan çukurlara giren çocuklar burada suya girip serinlemeye çalışıyor. Kentte havuzlara giriş ücretlerinin 20 TL'den başladığını söyleyen çocuklar, Çoğumuz bu parayı ödeyemiyoruz. Akarsulara da boğulma korkusuyla giremiyoruz. Biz de mısır tarlalarının sulamasında kullanılan kaynak sularında serinlemeye çalışıyoruz. Yüzme havuzlarının artırılmasını ve havuzlara giriş ücretlerinin de uygun hale getirilmesini istiyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Batman Tarladaki Sulama Borusu Çukurunda Serinliyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement