Batman Tekstilin Başkenti Oluyor - Son Dakika
Yerel

Batman Tekstilin Başkenti Oluyor

Batman Tekstilin Başkenti Oluyor

1992 yılından beri İstanbul'da tekstil alanında faaliyet gösteren Şıwan Tekstil, yatırımını Batmana kaydırdı.

23.11.2014 22:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Merkez Kültür Mahallesinde faaliyetlerine başlayan ve eleman alımına giden Şıwan Tekstil, yatırımına ilk etapta 100 kişi ile başlayacak. Akabinde ekipman sayısı ve kapasitesini arttırmayı hedefleyen Şıwan Tekstil, ileri de daha fazla kişiyi çalıştıracak.

İSTANBUL DENEYİMİ BATMANA TAŞINIYOR

Şıwan Tekstil yetkilileri, amaçlarının 22 yıldır İstanbul'da kazandıkları deneyim ve çalışma sistemini memleketlerinde devam ettirmek olduğunu belirterek, "Batman, çözüm süreci sonrası ve tekstil alanında yeni istihdam alanları ile canlandı. Bizlerde yaklaşık çeyrek asırdır tekstil alanında kazandığımız ulusal ve uluslar arası deneyimizi Batmanda devam ettirmeye karar verdik" dediler.

ELEMAN ALIMI BAŞLADI

Kültür Mahallesi eski Yimpaş karşısı Güçlü Spor tesisleri üstünde faaliyetlerine başlayan Şıwan Tekstil, bay-bayan çocuk giyimi, penye ağırlıklı ürünlerde çalışmaya başlayacak.

Ovarlokçu, singerci, reşmeci, paketleme ve kompleciler ile deneyimli ve deneyimsiz eleman alımına başlayan Şıwan Tekstil, Batmandaki işsizliğe bir nebze olsun katkı sunmuş olacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Tekstilin Başkenti Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement