Batman Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Akreditasyon Belgesini Aldı - Son Dakika
Yerel

Batman Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Akreditasyon Belgesini Aldı

Batman Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Akreditasyon Belgesini Aldı

Batman Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 5 yıldızlı akreditasyon belgesini aldı

09.02.2016 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman için güzel gelişme

Ticaret Borsası 5 yıldızlı akreditasyona kavuştu.

Batman Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ülkemizde bulunan Oda/Borsaların Uluslararası oda/borsa statüsüne ulaşması için uyguladığı akreditasyon sürecini başarı ile geçerek, beş yıldızlı hizmeti sunan Oda/Borsalar arasında yerini aldı.

Böylece, Batman Ticaret Borsası, Avrupa'daki odaların eş değerine geldi. Türkiye Odalar Borsalar Birliği konferans salonunda düzenlenen törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, TOBB, Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekilleri ile Oda ve Borsa başkanları katılırken, Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş, Meclis Başkanı M.Beşir Altunç, Meclis Üyeleri ve Akreditasyon Kurul üyeleri de katılım sağladı.

Törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsaların 5 Yıldızlı hizmet veren oda borsa sayısının yükseldiğini ve bununla iftihar ettiğini dile getirerek, "Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında Londra, Paris ve Berlin'deki oda ve borsalar seviyesini geçmiş bulunmaktadır. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki akredite seviyesine ulaşmış oda ve borsanın dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesi budur" şeklinde konuştu.

Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, sertifika alan Oda/borsaları tebrik ederek Türkiye 2023 hedeflerine böyle başarılı kurumlar ile ulaşılabileceğini dile getirdi.

GÜNEŞ ve ALTUNÇ, SERTİFİKAYI TÖRENLE ALDI

Akreditasyon sertifikasını Batman Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güneş ve Meclis Başkanı M. Beşir Altunç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete'den aldı.

Tören sonrası konuşan Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ''20. Yılını henüz tamamlamış Türkiye'nin en genç borsası olarak akredite olmanın ve beş yıldızlı hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Bir yılı aşkın süredir hem Borsamız Yönetimi hem de Borsamız personelleri büyük bir özveri ile çalışarak, Üyelerimizden, İlimizde bulunan Kamu Kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının da desteklerini alarak Borsamızı beş yıldızlı hizmet kalitesine hep beraber ulaştırmıştır. Bu başarı yalnızca Batman Ticaret Borsasının değil, bu süreçte bizlere destek olan, görüşlerini paylaşan, tüm üyelerimizin başarısıdır" şeklinde konuştu.

Meclis Başkanı M. Beşir Altunç da "uzun ve yorucu geçen bu süreç sonucunda hak ettiğimiz sertifikayı aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz ve faaliyetlerimizi arttırarak Batman ilinde ve çalışma alanımız içinde bulunan Siirt ilinde etkinliğimizi arttırarak maksimum fayda veren bir Borsa olma seviyene ulaşmak için yoğun tempomuzla çalışmalarımıza devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Ticaret Borsası 5 Yıldızlı Akreditasyon Belgesini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement