Batman Üniversitesinde Bölüm Sayısı 21'e Yükseldi - Son Dakika
Yerel

Batman Üniversitesinde Bölüm Sayısı 21'e Yükseldi

Batman Üniversitesinde Bölüm Sayısı 21\'e Yükseldi

Batman Üniversitesi Rektörü Uluçam, üniversitede 2010 yılında lisans düzeyinde bölüm sayısı 4 iken 2014 yılı itibariyle bölüm sayısını 21'e yükselttiklerini söyledi.

05.07.2014 15:51  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, üniversitede 2010 yılında lisans düzeyinde bölüm sayısı 4 iken 2014 yılı itibariyle bölüm sayısını 21'e yükselttiklerini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Uluçam, yaptığı açıklamada, Batman Üniversitesinin her yıl daha fazla geliştiğine dikkat çekerek, üniversitenin her yıl daha fazla büyüdüğünü ve geliştiğini belirtti.

Üniversitenin bu yıl yeni bölümlerle yüksek öğrenim okumak isteyen gençlere kapılarını açtığını ifade eden Uluçam, şöyle konuştu:

"Bu yıl çok önemli bölümler ve programlar açtık. Teknoloji Fakültesinde Enerji Sistemleri Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Mühendislik Fakültesinde Elektrik-Elektronik, Güzel Sanatlar Fakültesinde Müzik bölümü, BESYO'da Spor Yöneticiliği, Fen Edebiyat Fakültesinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü açıldı. Fizyoterapi ile Yaşlı Bakım Programları açtık." - Batman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Batman Üniversitesinde Bölüm Sayısı 21'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement