Batman Valiliğinden Şehit Yakınları ile Gazilere İftar - Son Dakika
Yerel

Batman Valiliğinden Şehit Yakınları ile Gazilere İftar

Batman Valiliğinden Şehit Yakınları ile Gazilere İftar

Batman Valiliği tarafından il merkez ve ilçelerde bulunan şehit yakınları ile gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

29.06.2016 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Valiliği tarafından il merkez ve ilçelerde bulunan şehit yakınları ile gazilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Vali Ahmet Deniz, eşi Olcay Deniz ile birlikte katıldığı iftar programına şehit yakınları ile gazilerin yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ile il ptorokolü de katıldı.

İftar öncesi konuşan Vali Ahmet Deniz, " Atatürk Havalimanı'nda haince, kalleşçe yapılan saldırıda aralarında şehit polis memurlarımızın, yabancı misafirlerimizin de olduğu 41 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bunu yapan terör örgütlerini kınıyorum. Hepimiz biliyoruz, bu terör örgütleri, ismi ne olursa olsun DAEŞ olsun, PKK olsun, DHKP-C olsun bunların tek bir amacı var bu ülkenin büyümesini gelişmesini önlemek isteyen ülkelerin piyonu olarak hareket etmektir. Bunlar bu terör örgütlerini kullanarak Çanakkale'de dize getiremediği bu milleti, terör örgütleriyle dize getirmeye çalışıyorlar, ama başaramayacaklar çünkü bu milletin birliği, beraberliği var. Biz bin yıldır bu coğrafyada Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Çerkez'iyle, Sünni'siyle, Alevi'siyle kardeşçe yaşıyoruz. Barış içerisinde yaşıyoruz, birbirimizi kucaklıyoruz. Biz bu birlikteliğimizi devam ettirdiğimiz müddetçe bunlar bu amaçlarına asla ve asla ulaşamayacaklar. Çünkü biz önce vatan diyoruz. Şehitlerimiz bu ülkenin tapusu, gazilerimiz bu ülkenin canlı tarihi. Başta terör örgütü PKK olsun, diğer terör örgütleri olsun bizim bu ülkemizdeki birlik ve beraberliğimizi bozamayacaksınız, bizi oyuna getiremeyeceksiniz. Biz kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Bu ülke büyüyecek gelişecek. Koskoca bir cihan imparatorluğunun mirası üzerine kurulmuş bir cumhuriyetin onurlu vatandaşları olarak çok daha iyi yere geleceğiz inşallah. Son günlerde maalesef bölgemizde yaşanan, Cizre'de, Silopi'de, Nusaybin'de, Şırnak'ta terör örgütünün kıskacında olan, evleri yıkılan insanlarımız var. Terör örgütünün iç yüzünün ne kadar karanlık olduğunu gördük. Batmanlı hemşerilerimiz birlik ve beraberliğe sahip çıktı. Devletin birliğine, ülkenin bölünmezliğine sahip çıktı. Onun için yürekten teşekkür ediyorum" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batman Valiliğinden Şehit Yakınları ile Gazilere İftar - Son Dakika

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement