Batman Valisinden 30 Ağustos Mesajı - Son Dakika
Yerel

Batman Valisinden 30 Ağustos Mesajı

Batman Valisinden 30 Ağustos Mesajı

Batman Valisi Ahmet Deniz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

29.08.2016 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Ahmet Deniz'in 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Batman Valisi Ahmet Deniz, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Vali Deniz, "bu ülkeyi kimsenin bölmeye gücü yetmeyecek" dedi.

Vali Deniz, "30 Ağustos 1922 İstiklal mücadelemiz boyunca, milli egemenlik yolunda kazandığımız bu şanlı zafer, bağımsızlık ve vatan şuuruyla temayüz eden millet ruhunun tarihimizdeki en görkemli örneklerinden biridir. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir" dedi.

"BU ÜLKE PARÇALANMAYACAK"

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında ülkenin bölünmez bütünlüğüne vurgu yapan Vali Deniz, "Bilinmelidir ki, Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin izzetli direnişi karşısında her zaman çaresiz kalmışlardır. Dün olduğu gibi bu gün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik saldırılara karşı, aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir. 15 Temmuz 2016 tarihinde silahlı kuvvetler içerisinde asker üniforması giymiş hain bir gurubun yaptığı kalkışma dışında kalan Türk Silahlı Kuvvetler mensubu askerlerimiz vatanı ve milleti için her zaman canını seve seve verecek onurlu ve şerefli vatan evlatlarımızdır. Kendilerine verilen her türlü görevi her zaman üstün başarı ile yerine getirmiştir" ifadelerini kullandı.

MESAJDA KARDEŞLİK VURGUSU

Batman Valisi Ahmet Deniz, farklılıkların zenginlik ve kardeşlik olduğunu belirterek mesajında şu ifadeleri kullandı.

"Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, birbirimizi kardeşçe kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımıza hep birlikte yürüyeceğiz. İnanıyorum ki, bundan sonra da Cumhuriyetimizin hedefleri doğrultusunda daha büyük mesafeler kat edeceğiz ve daha büyük başarılarla cumhuriyetimizi taçlandıracağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları kanları ile vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarının ve Saygıdeğer Batmanlı vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman Valisinden 30 Ağustos Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement