Batmanda 1 Günde İçinde 2 Cinayet İşlendi - Son Dakika
Yerel

Batmanda 1 Günde İçinde 2 Cinayet İşlendi

Batmanda 1 Günde İçinde 2 Cinayet İşlendi

Batmanda bir Suriyeli genç, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce silahla vurularak öldürülürken, ayrı bir olayda ise bir hırsız kendisini fark eden vatandaşı öldürdü.

31.01.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 günde 2 cinayet

Batmanda, yaşanan iki ayrı cinayet olayında hırsız, kendisini fark eden bir vatandaşı öldürürken, ikinci olayda ise bir Suriyeli sığınmacı uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Bugün sabah saatlerinde Aydınkonak yönünden motosikletle kent merkezine gitmekte olan 2 Suriye uyruklu sığınmacı, kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ağır yaralanan ve üzerinde kimlik çıkmayan Suriyeli genç, kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ayrıca, motosiklette bulunan Meyuf Sultan (22), isimli şahıs ise ağır yaralandı. Yaralı Suriyeli kaldırıldığı Bölge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HIRSIZ DEHŞET SAÇTI!

İkinci cinayet vakası ise Batman merkez Şafak mahallesinde bir apartman dairesinin 4'üncü katında meydana geldi.

İddiaya göre, hırsızlık amacıyla 4'üncü katta bulunan bir eve giren şahsı fark eden ve aynı apartmanda oturan evli 7 çocuk babası Hasan Akın, yukarı kata çıktı.

Hırsızlık zanlısı, kısa süre yaşanan arbedenin ardından cebinden çıkardığı bıçağı Akın'ı kalbine sapladı.

Ağır yaralanan Hasan Akın, yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde otopsisi yapılan Hasan Akın, gözyaşları arasında Beşiri ilçesine bağlı Bahçeli köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Polis her iki olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda 1 Günde İçinde 2 Cinayet İşlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement