Batmanda 23 Ton Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Batmanda 23 Ton Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi

Batmanda 23 Ton Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi

Batmanda polisin düzenlediği operasyonda piyasa değeri 28 Bin TL olan 23 ton kaçak akaryakıt dolusu bir tanker ele geçirildi.

26.08.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tanker dolusu kaçak yakıt!

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, akaryakıt kaçakçılığı yapan bir şahıs gözaltına aldı.

Şahısla beraber, içinde 23 tondan fazla kaçak akaryakıt bulunan bir tankere de el konuldu. Tankerde ele geçirilen kaçak yakıtın piyasa değerinin 28 Bin TL olduğu belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçakçılık olayı hakkında yapılan açıklamada, "Ülkemizi her yönden olumsuz etkileyen kaçakçılık faaliyetleri içerisinde önemli bir yer tutan akaryakıt kaçakçılığı ile çok yönlü önlemler alınarak etkin bir mücadele yürütülmektedir. Akaryakıt kaçakçılığı, devletin akaryakıt ürünlerinden aldığı vergilerin (ÖTV+KDV) kaybı dolayısıyla ülke ekonomisine büyük zarar vermektedir. Bunun yanı sıra standart dışı akaryakıtlar, ihtiva ettiği zararlı kimyasal maddeler nedeniyle insan sağlığı ve çevre açısından tehlike oluşturduğu gibi araçlara da zarar vermektedir" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda 23 Ton Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement