Batmanda Amatörlerde Son Durum - Son Dakika
Spor

Batmanda Amatörlerde Son Durum

Batmanda Amatörlerde Son Durum

Batman Amatör Ligi, kıran kırana geçiyor.

25.11.2014 07:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir çok imkansızlığa rağmen, Batmanda Amatör maçlar heyecanlı ve zevkli geçiyor.

Batman Gazetesinden Murat Ezgin, haber sitemiz için Amatör takımların son durumlarını değerlendirdi.

SAĞLIKSPOR ÇOK RAHAT

Ligin alt sıralarını yakından ilgilendiren maçta Sağlıkspor, Bıçakçıköyüspor'u 4-1'lik net skorlar geçti. Haftanın açılış maçı olan müsabakada Sağlıkspor maçın ilk yarısında 10 dakika içerisinde üç gol birden buldu. İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Sağlıkspor ikinci yarıda da bir gol atıp bir gol yedi. Maçtan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Sağlıkspor, geçen haftaki çıkışını devam ettirdi.

GENÇLERBİRLİĞİ FIRTINA'DA KAZANDI

Yoğun yağmur ve fırtına altında başlayıp biten maçta Gençlerbirliğispor, 19 Mayıs Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti. Ligde hala puanla tanışamayan 19 Mayısspor maça baskılı başlarken Gençlerbirliğispor 30. Dakikada Ramazan'la bulduğu gol ile bu baskıyı dağıttı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Gençlerbirliği ikinci yarıda kontrolü elinde tuttu. Maçın 70. Dakikasında Osman'ın kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkaran Gençlerbirliği maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken, 19 Mayısspor'u daha da umutsuzluğa sürükledi.

EĞİTİMSPOR 3 PUAN İLE TANIŞTI.

Yağmurlu ve fırtınalı havada oynanan bir diğer maç Eğitimspor, Beşirispor maçıydı. Eğitimspor maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Ligde iki beraberliği olan Eğitimspor aldığı bu galibiyetle ilk üç puanını hanesine yazdırdı. Düşme potasını yakından ilgilendiren maçta 7 puanlı Beşirispor tehlike bölgesinde uzaklaşma hesapları yaparken 2 puanlı Eğitimspor, oyun kontrolünü sürekli elinde tutuğu maçta bulduğu üç golle puanını 5'e çıkardı.

GÜNEŞ ALTIN'LA BULUŞTU

Play- Off hesapları yapan Yeşiltepespor ve Güneşspor'u buluşturan maçta Güneşspor son dakikalarda bulduğu altın golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Haftanın 6 puan değerindeki maçında karşı karşıya gelen Güneşsporla Yeşiltepespor, müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Güneşspor, rakibine oranla ilk yarıda baskılı bir futbol sergiledi. İkinci yarıda da yüksek tempoyla devam eden maçta karşılıklı pozisyonların yaşandığı müsabakada Güneşspor, son dakikalarda İzzettin'le bulduğu altın değerindeki golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken Play- Off için büyük bir adım attı.
TEİAŞ ÜNİVERSİTE'YE 5 VERDİ.
Play- Off'un güçlü adaylarından Teiaşspor, Batman Üniversitesini 5-3'lük skorla geçti. Ligin ilk üç sırasındaki takımların puan kaybettiği haftada Teiaşspor attığı beş golle 10 puan değerindeki 3 puanı hanesine yazdırdı. Bir birinden güzel gollerin atıldığı müsabakada Üniversitespor ikinci yarında 4-2'nin ardından zaman zaman maça ortak olmaya çalışsa da Teiaşspor oyunu ve skoru elinde tutmayı bildi.

ZİRVEDEN GOL SESİ ÇIKMADI

Batman Amatör liginde merakla Beklenen 1955 Belediyespor, Aydınkonakspor maçı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Ligde lider 1955 Belediyespor ve İkinci sıradaki Aydınkonakspor'u buluşturan müsabaka Pazar günü saat.13.30'da çok sayıda sporsever izleyicinin katılımıyla başladı. Başlama düdüğüyle birlikte yüksek bir temponun yaşandığı maçta Belediyespor rakibine oranla topu ayağında daha fazla tutan takımdı. Belediyespor'un bu oyun anlayışına karşın Aydınkonakspor daha çok bireysel yetenekli futbolcularıyla kontra atak futbol sergiledi. İki takımında karşılıklı olarak kaçırdığı net pozisyonların yaşandığı müsabaka başladığı gibi 0-0'lık sonuçla biterken takımlar birer puanla sahadan ayrıldılar.

TÜPRAŞ PATLADI..!

Ligin Genç takımlarından Tüpraşspor Play- Off hesapları yapan Hasankeyf Diclespor'u 3-0'lık net skorla geçti. Bu sezon takımda rotasyona giderek genç futbolculardan oluşan bir kadro kuran Tüpraşspor haftalardır galip gelemediği ligde, Hasankeyfspor'a patladı. Pazar günü saat 13.30'da başlayan müsabakanın ilkyarısı orta alan mücadelesinde geçti. Her iki takımın kontrollü oyunuyla devam eden maçta ikinci yarıda tempoyu yükselten Tüpraşspor, 45 dakikada üç gol buldu. Maçtan 3-0'lık net skorla ayrılan Tüpraşspor haftanın sürpriz takımı oldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Batmanda Amatörlerde Son Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement