Batmanda Antepfıstığı Çöğürü Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Batmanda Antepfıstığı Çöğürü Dağıtıldı

Antep Fıstığının Batmanda yaygınlaştırılması amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çiftçilere 150 bin adet tüplü Antepfıstığı çöğürü dağıtıldı.

24.03.2016 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftçilere 150 fidan dağıtıldı

Batmanda, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından çiftçilere 150 bin adet tüplü Antepfıstığı çöğürü dağıtıldı.

Batman merkez ve ilçelerindeki kapama meyve bahçesi sayısını artırmak, çiftçilerin tarımsal gelirini yükseltmek, meyveciliğin gelişmesini sağlamak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla 'Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi' kapsamında Batman'daki çiftçilere yaklaşık 150 bin adet tüplü Antepfıstığı çöğürü dağıtımı yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne bağlı Çiftçi Eğitim Merkezinde yapılan fidan dağıtım törenine; Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A.Kadir Özer, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas ve çiftçiler katıldı.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü koordinasyonunda dağıtımı yapılan Antepfıstığı fidanın maliyeti ise Valilik İl Özel İdaresi tarafından finanse edildi.

Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A.Kadir Özer, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Nurettin Kiyas tarafından çiftçilere temsili olarak fidanların dağıtımı yapıldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Antepfıstığı Çöğürü Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement