Batman'da Günde 100 Araç Muayene Oluyor - Son Dakika
Yerel

Batman'da Günde 100 Araç Muayene Oluyor

Batman\'da Günde 100 Araç Muayene Oluyor

Her gün ortalama 100 aracın muayene olduğu Batman'da, araçlarını fenni muayeneden geçirmeyenlere ceza geliyor.

13.08.2014 11:14  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı araçlarda yılda bir, bazılarında da iki yılda bir yapılması zorunlu olan ve her gün ortalama 100 aracın muayene olduğu Batmanda, araçlarını fenni muayeneden geçirmeyenlere ceza geliyor.

TÜVTÜRK, muayene öncesinde, araç sahiplerinin kendilerinin de kolaylıkla yapabileceği 10 basit kontrolü kamuoyuyla paylaştı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın belirlediği standartlarda tüm ülke çapında araç muayene hizmeti veren TÜVTÜRK, muayenesi yapılmış, bakımları tam olan bir aracın, sadece kullanıcısının değil trafikteki diğer araçların ve yolcuların da güvenliğini artırdığına dikkat çekiyor.

Birçok aracın, kolayca giderilebilecek sorunlar nedeniyle araç muayenesinden kaldığının ve muayene tekrarına getirildiğinin altını çizen TÜVTÜRK, araç sahiplerinin kendi kendilerine kolayca yapabileceği bazı basit kontrolleri paylaştı. Bu basit kontroller sonrasında tespit edilen kusurların giderilmesiyle araçların basit nedenlerle muayeneden kalmasının ve muayene tekrarı için bir daha muayene istasyonuna getirilmesinin önüne geçmek mümkün olabilir.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'da Günde 100 Araç Muayene Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement